Kill Bill 3: Tarantino už ví, o čem by film měl být, sešel se s Umou Thurman

Kill Bill 3: Tarantino už ví, o čem by film měl být, sešel se s Umou Thurman | Fandíme filmu
Miramax
Zobrazit další 1 obrázek
Quentin také upřesňuje, kdy natočí další film a co bude v přestávce vlastně dělat.

Quentin Tarantino zatím nejspíš má docela příjemný týden. Jeho Tenkrát v Hollywoodu se dočkalo pěti nominací na Zlaté glóby a dvanácti na ceny amerických filmových kritiků. Tarantino také vystoupil v pořadu Andyho Cohena, kde mimo jiného přišla řeč na Kill Bill 3. Quentin v rozhovoru uvedl, že shodou okolností zrovna měl večeři (příhodně v japonské restauraci) s představitelkou hlavní role Umou Thurman a na Billa přišla řeč. Režisér dále uvedl, že jej pokračování dlouho lákalo, ale popravdě nevěděl přesně, jak jej uchopit. A rozhodně nechtěl natočit jen nějaké další řadové dobrodružství Nevěsty. To by byla vůči ní urážka, zvlášť, když si toho už vytrpěla dost.

Teď ale Quentin přišel na to, jakým způsobem zajímavě na příběh Nevěsty navázat. Jen by ještě nejspíš trvalo několik let, než by na něj mohlo dojít. Zdá se, že Tarantino chce, aby ještě trochu zestárla Uma (49), nicméně si počkáme delší dobu na jakýkoliv další Quentinův film. Režisér potvrdil, že napsal divadelní hru, kterou by rád uvedl a scénář pro pětidílnou televizní sérii, již by zřejmě také rád realizoval (o tom hovořil už v minulosti). Svůj další film tedy nezačne připravovat dřív jak za tři roky. Pokud svou předpověď dodrží, mohli bychom se jeho dalšího celovečerního snímku dočkat někdy v letech 2023-4, což pro příznivce Quentinových filmů není nikterak povzbudivá zpráva, ale co už zmůžeme.

Na závěr se sluší dodat, že o podobných schůzkách s Umou Thurman už Tarantino mluvil mnohokrát a zatím pokračování Kill Bill nevzniklo. Režisér navíc otevřeně hovoří o tom, že hodlá svou kariéru uzavřít po desátém filmu a zatím jich natočil devět. Pokud by dodržel tenhle slib, tak se jen těžko věří tomu, že by zrovna on chtěl končit kariéru pokračováním svého staršího kousku.

Galerie: 2

Kill Bill 3: Tarantino už ví, o čem by film měl být, sešel se s Umou Thurman | Fandíme filmu Kill Bill 3: Tarantino už ví, o čem by film měl být, sešel se s Umou Thurman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest