Star Trek: Quentin Tarantino prozradil, zda stále počítá s natáčením

Star Trek: Quentin Tarantino prozradil, zda stále počítá s natáčením | Fandíme filmu
Paramount
Je tu ještě nějaká šance, že se dočkáme?

Před pár měsíci se objevila zajímavá zpráva o tom, že by další film Star Trek mohl vzniknout pod dohledem Quentina Tarantina. Následovaly týdny a týdny spekulací o tom, zda se vrátí původní herci, jakou přístupnost bude film mít a podobně. 

Ale poté začalo být trochu ticho po pěšině a poměrně dlouhou dobu jsme se nedočkali žádných výraznějších novinek a fandové si tak nebyli jistí, zda se vůbec o Tarantinově Star Treku dál uvažuje. Quentin ale nabídl vcelku optimistickou aktualizaci:

"Je to velmi pravděpodobná možnost. Nějakou dobu jsem se [zástupci studia Paramount] nejednal, protože jsem pracoval na svém filmu (Tenkrát v Hollywoodu, pozn. redakce). Ale mluvili jsme o příběhu a scénáři. Scénář je napsán a až vystrčím ven hlavu jako Punxsutawney Phil (odkaz na sviště z filmu Na Hromnice o den více, pozn. redakce) po dokončení Tenkrát v Hollywoodu, začneme o tom znovu mluvit."

Žádných konkrétnějších informací jsme se tedy nedočkali, ale pravdou je, že to rozhodně nevypadá, že by byl film u ledu a je zřejmé, že Tarantino má dál zájem se na dalším Star Treku podílet. 

A mnoho lidí je bezesporu zvědavých na to, jak by Star Trek vypadal, pokud by na něm pracovoval právě Tarantino. Tak se snad po premiéře Tenkrát v Hollywoodu, která proběhne 8. srpna, dozvíme jak to vlastně s dalším výletem do vesmíru bude.

Zdroj: SlashFilm

Star Trek

07.05.2009 | USA, Německo
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest