6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy

6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Ryan Reynolds na sebe na brazilském comic-conu CCXP strhnul pozornost geeků, když film označil jako "Snyder Cut".

Ještě než v pátek uvidíme na Netflixu novinku Michaela Baye 6 underground: Tajné operace, je tady finální trailer. Zatímco ty dosavadní se soustředily především na divoké honičky, které pro nás má mistr explozí Bay nachystané, závěrečná ukázka se divákům snaží přiblížit hrdiny. Tedy hrdiny, ona to místy bude asi slušná verbež. Ale verbež ochotná vykonat něco dobrého. Partička ostrých hochů o dam si nechá Ryanem Reynoldsem vymazat všechny záznamy o své existenci a v plné anonymitě se tak společně mohou pustit do provádění černých operací, ke kterým se jinak nikdo nemá.

I když tentokrát mají dialogy oproti akci lehce navrch, Michael si samozřejmě ani tak neodpustí nezastavitelné tempo, konstantní pohyb kamerou a vizuální zpracování, co ve vás vyvolá iluzi, že celý svět je vlastně jedno velké focení nejnovější kolekce sexy plavek. Zkrátka a dobře to vypadá, že i kdyby zápletka byla jakkoliv blbá, tak z hlediska podání Bay jako vždy dělá všechno proto, aby nám toho dal pokud možno co nejvíc. V několika posledních Transformers už nicméně všeho bylo až příliš, tak doufejme, že se ve svojí novince bez robotů Michael vrátil ke svým zdrženlivějším letům.

6 Underground bylo také jedním ze snímků prezentovaných na brazilské akci CCXP. Nicméně je třeba si říct na rovinu, že tahle prezentace za moc nestála, zvlášť pro fanoušky mimo Brazílii. Byla promítaná jedna akční scéna, která nebyla sdílená online, ale zní docela zábavně. Celý tým se v ní vydává na misi do hotelu. Tam si nasadí masky a vypustí plyn, který rozesměje každého, kdo jej vdechne. Jeden z členů týmu má rozbitou masku, a tak začne dělat ty nejpitomější vtipy, a to i během ostré akce, která se blíží. Dojde k přestřelce, se kterou si tým poradí, ale do hotelu míří další a další ozbrojenci. Celou situaci nakonec vyřeší sniper týmu, který z protější budovy prostřelí hotelový skleněný bazén a spláchne tak místo přestřelky vodou (tenhle moment jsme viděli v předchozích trailerech).

Následně Ryan Reynolds přišel na scénu a zavtipkoval, že takhle začíná Ledové království 3. Jindy byl zase Reynolds tázán, o čem film je a odpověděl, že to je vlastně Snyder Cut (bájemi opředená režisérská verze Justice League od Zacka Snydera, která veřejně nikdy nebyla promítaná a fanoušci po ní touží). V sále to vyvolalo bouřlivou reakci, ale na dálku působilo celé Reynoldsovo vystoupení spíš křečovitě. Vtípky se ze sebe snažil tlačit celou dobu a vlastně se nikdy nechoval přirozeně – bylo to, jako by na pódium přišel Wade Wilson (Deadpool), pro kterého je všechno je hra a příležitost k rádoby vtipným průpovídkám. S důrazem na slovo „rádoby“. Ostatní členové obsazení se ke slovu moc nedostali a Michael Bay se cestě do Brazílie vyhnul. Pokud vás tedy z jakéhokoliv důvodu mrzí, že jste na CCXP nebyli, nezoufejte, řada vystoupení za to opravdu příliš nestála.

Podstatné je, že samotný film zatím vypadá jako slušná zábava, takže dost řečí a tady už je slíbený trailer. Dole v galerii na vás čekají nejnovější fotky.

Příběh se má soustředit na šestici miliardářů, kteří nahrají vlastní smrt a založí elitní tým pro boj s nebezpečnými padouchy. Film natočil Michael Bay. Scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Netflix jej uvede 13. 12.

Zdroje: IGN

Galerie: 13

6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu 6 underground: Tajné operace - Finální trailer na Bayovu explozivní novinku se zaměřil na postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest