6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu

6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Držte si klobouky, Ryan Reynolds a jeho skupinka samozvaných ochránců světa bojují se superzločinci v opravdu ostrém tempu.

Většina filmové nabídky Netflixu spoléhá na to, že se studio trefí do vkusu určité skupiny hladových diváků a to zkrátka a dobře bude stačit. Milovníci romantických komedií tu málokdy dostanou vyloženou pecku, ale aspoň je tu stálý přísun nových kousků. To samé platí pro kriminální thrillery nebo komorní sci-fi. Podobné filmy asi nikoho mimo sklaní fandy neoslní a nezpůsobí velké mediální halo, avšak na udržení předplatitelů to stačí. Nebo stačilo. Se začínající válkou streamu je třeba vzbudit rozruch a vytáhnout se před konkurencí. Netflix tak začíná čím dál tím víc platit zkušeným filmařům jejich oscarové projekty, ale vedle toho sponzoruje i regulérní akční velkofilmy s obřím rozpočtem.

Jedním z prvních je 6 Underground, akční dobrodružství Michaela Baye, ve kterém miliardář v podání Ryana Reynoldse dá dohromady šestici profíků z nejrůznějších oborů, se kterými v utajení ochraňuje svět. Teď je tu nejnovější upoutávka, která se soustředí na automobilovou honičku v ulicích Florencie. Režisér Bay se chlubí, že měl spolu se štábem bezprecedentní volnost, kdy mu místní radní dovolili natáčet na těch nejexkluzivnějších lokacích. A v traileru je to skutečně vidět, když se auta prohánějí křivolakými uličkami a parkourový specialista ladně sbíhá po ikonické kupoli katedrály Santa Maria del Fiore.

Zatímco první trailer blíže představoval zápletku a globální měřítko filmu a nesl se ve vážnějšímu duchu, nová upoutávka se skutečně zaměřuje na scénu ve Florencii a odhaluje, že Bay neztratil nic ze svého klukovského smyslu pro humor, který si pěstuje od svých nejstarších filmů. I ve víru té nejšílenější jízdy tak jednotlivé postavy mají čas dávat pozor malé pejsky a poměřovat Davidův penis. Vypadá to, že Bayův smysl pro humor by mohl docela dobře ladit s tím Reynoldsovým, takže příznivci obou pánů mohou doufat v akční komedii utrženou ze řetězu, která dá vzpomenout na Bayovy druhé Mizery, či na Reynoldsova Zabijáka a Bodyguarda.

Zdroje: EW

Galerie: 9

6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu 6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu 6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu 6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu 6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu 6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu 6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu 6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu 6 Underground: Michal Bay ničí Florencii v novém traileru na akční velkofilm od Netlixu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest