Snitch: Dwayne Johnson řeší trable svého syna

Snitch: Dwayne Johnson řeší trable svého syna | Fandíme filmu
Podívejte se na první trailer k dramatu Snitch, jemuž jasně vládne sympaťák The Rock.

Dwayne "The Rock" Johnson by v případě promyšlené strategie mohl být už pěknou řádku let neomezeným králem akčního žánru, leč v poslední době sám preferoval spíše roli baviče. Loni se však významně připomněl v megahitu Justina Lina Rychle a zběsile 5, na jehož pokračování se už nějaký ten pátek pilně pracuje. Navíc se brzy představí i v dlouho odkládaném akčním dobrodružství G.I. Joe: Odveta, kde bude nakopávat zadky po boku Channinga Tatuma a Bruce Willise. To stále není všechno, protože svůj herecký talent by měl potvrdit v "menší" bayovce Pain and Gain a taktéž v dramatu s thrillerovými prvky, které nese název Snitch (česky "práskač / bonzák"). Právě na poslední režisérský počin Rica Romana Waugha (Stíny minulosti, Zločinec) se zaměříme dnes, poněvadž světlo světa spatřila první upoutávka.

Příběh bude vyprávět o osudech muže, jehož syn se zapletl do obchodu s drogami a logicky skončil ve vězení. Táta není z vyhlídek svého potomka zrovna dvakrát nadšený a je ochoten udělat cokoliv pro jeho záchranu. Určitou možností je spolupráce s protidrogovou federální agenturou DEA, jež se zabývá bojem proti pašování a distribuci narkotik. Nabídka není dvakrát lákavá, neboť úkolem hlavního hrdiny bude infiltrovat se do sítě obchodníků s drogami a začít donášet. Všechno to bude samozřejmě mnohem složitější a vše nasvědčuje tomu, že snímek bude spíše konverzačním dramatem ze soudního a policejního prostředí než akčním nášupem. Trailer se sice snaží tuto skutečnost zamaskovat, ale jedna solidně sestříhaná automobilová honička ještě nic neznamená. Řadu diváků určitě nepotěší, že předkládaný materiál nám odhalí prakticky celou zápletku. Vpravdě, trošku to zavání béčkovými a sterilními vodami, ovšem s hodnocením počkáme až po projekci.

Herecké obsazení není úplně špatné, jelikož ve filmu se mimo jiné představí i Susan Sarandon, Barry Pepper, Benjamin Bratt, Jon Bernthal, Michael Kenneth Williams, Nadine Velazquez nebo Harold Perrineau. Česká premiéra zatím nebyla stanovena, v USA se fanoušci dočkají 22. února 2013.

Trailer: Snitch

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest