Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších

Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Podívejte se vůbec poprvé na filmovou podobu Cheetah, záporačky Wonder Woman 1984.

Letošní rok byl na velké fanouškovské akce hodně bohatý. Na jaře jsme tu měli Star Wars Celebration a Cinema Con je sice otevřený pouze novinářům, ale množství novinek nebylo o nic menší. Pak přišel Comic-Con v San Diegu, Disneyho D23, podzimní Comic-Con v New Yorku a teď čerstvě začíná brazilská akce CCXP (Comic-Con ExPerience), ze které pomalu roste jedna z největších akcí svého druhu. Na jaké odhalení se můžeme během následujících dní těšit?

Už v noci ze čtvrtka na pátek budou mít prezentaci Birds of Prey, chystaná velká dámská týmovka od DC. Snímek představí herečky Margot Robbie, Jurnee Smollet-Bell, Ella Jay Basco, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez a režisérka Cathy Yan. Následně v pátek večer středoevropského času se můžeme těšit na panel Amazon Prime Videa. Prostor dostanou seriály The Boys, The Expanse a především očekávaná Star Trek novinka Picard.

Sobota odpoledne začíná prezentací Pixar novinky Frčíme, dále dostanou slovo zábavní parky Star Wars, Špioni v převleku a zajímavá novinka Free Guy s Ryanem Reynoldsem. Asi nejočekávanější panel však přijde kolem dvacáté hodiny našeho času. Tehdy totiž dostane mikrofon Kevin Feige, který uvede panel svého studia Marvel. A když bude na místě sám velký šéf, můžeme očekávat nějaká nová odhalení, tak jako tomu bylo v létě. Nálož jako v San Diegu asi nepřijde, ale pár zajímavých novinek, jako na D23 rozhodně zní uvěřitelně. Největší prostor zřejmě budou mít Black Widow, The Eternals nebo jedna z prvních minisérií pro Disney+.

Jen asi o hodinu později J.J. Abrams a herci budou mít panel ke Star Wars: Vzestup Skywalkera, což by ještě pár týdnů zpátky byla velká věc, avšak teď už novinky k filmu proudí v poměrně konstantní intenzitě, takže neočekáváme, že bychom se dočkali nějakého přelomového odhalení. O to nabitější však bude neděle.

Odpoledne odpálí Netflix, který se bude věnovat hlavně akčnímu blockbusteru 6 Underground od Michaela Baye. Kromě režiséra snímek bude prezentovat také Ryan Reynolds, hlavní hvězda. V podvečer na pódiu stane HBO, které přiveze minimálně svou aktuální sérii Jeho temné esence, ale možná i něco dalšího. Velkou pozornost zaslouží panel studia Warner, naplánovaný na zhruba půl devátou, který zatím neodhalil, co si tu studio na fanoušky chystá. Že by Warer poprvé veřejně prezentoval třetí část Fantastických zvířat, která se mají v Brazílii z části odehrávat?

Všechno pak vyvrcholí v neděli večer našeho času, kdy CCXP uzavřou Patty Jenkins a Gal Gadot, které přivezou Wonder Woman 1984 a zveřejní slibovaný první trailer.

Netřeba zdůrazňovat, že celou CCXP pro vás budeme klasicky pokrývat, takže se v následujících dnech nezapomeňte průběžně zastavovat pro nejčerstvější novinky. V galerii už teď najdete první obrázky s akcí spojené, včetně například prvního pohledu na Cheetah, záporačku Wonder Woman 1984 (poslední obrázek).

Galerie: 11

Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu Začíná další Comic-Con. Čekejte záplavu novinek od Marvelu, DC i dalších | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest