Mama: Hodně mrazivý trailer na intenzivní duchařinu

Mama: Hodně mrazivý trailer na intenzivní duchařinu | Fandíme filmu
Jessica Chastain a Nikolaj Coster-Waldau si v hororu z dílny Guillerma del Tora vezmou domů sirotky, kteří s sebou přivedou cosi zlého.

Celých pět let se snaží strýc Lucas se svou přítelkyní Annabel usilovně najít své dvě maličké neteře, které zmizely neznámo kam, a jejichž oba jejich rodiče byli za záhadných okolností zabiti. Jednoho dne se malé holčičky podaří přeci jen objevit kdesi v chatě v lesích. Přes veškerou traumatizovanost, jenž v sobě dívenky neustále chovají, se Annabel pokusí Victorii a Lilly začlenit zpět do normálního života. To ovšem zdaleka není vše, s čím se musí náhradní „matka“ vypořádat. Po přivedení dívek do nového domova má Annabel pocit, že s nimi přišlo i něco nadpřirozeného a později se v domácnosti začnou dít podivuhodné věci.

Guilermo del Toro si (který momentálně točí sci-fi Pacific Rim) tento horor producentsky zaštítil a režii se scénářem nechal na starosti neznámému Andresi Muschiettimu, který před čtyřmi lety natočil kraťas Mamá, z nějž bude jeho první celovečerní film vycházet (můžete si ho pustit v playlistu). Roli Lucase získal Nikolaj Coster-Waladu, který se nám příští rok představí vedle Toma Cruise ve sci-fi Oblivion, ale znát ho budete především jako Jamieho Lanistera z Hry o trůny. Jeho přítelkyni ztvární oscarově nominovaná Jessica Chastain (Země bez zákona). V USA se počítá s premiérou na 18. ledna v roce 2013, u nás na 31. března.

Del Toro měl s produkcí úspěch už se snímkem Sirotčinec a i v tomto případě je přítomen španělský nádech. Atmosféra operuje s hudební složkou poměrně solidně a společně se šepotem malých dívčích protagonistek zesiluje dojem, že to bude asi opravdu strašidelné. Trailer dává tušit, že Mama nebude stát jen na laciných lekačkách, ale bude poctivě budovat atmosféru a psychologii postav, nicméně hororů pohrávající si duchařskou tématikou jsou tucty. Myslíte, že tenhle má šanci zaujmout a neztratit se mezi ostatními duchařinami?

 

Mama: Trailer a krátký film

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest