Samaritan: Stallonův superhrdinský thriller zná datum premiéry

Samaritan: Stallonův superhrdinský thriller zná datum premiéry | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Začátek produkce se blíží, pátrání po zmizelém superhrdinovi brzy začne.

Sylvester Stallone i přes svůj pokročilý věk nehodlá hodit zpátečku. Pátý Rambo sice díru do světa neudělal, ale to neznamená, že příště se to nemůže povést. Momentálně Sly mimo jiné ukecává Kurta Russella k návratu Tanga a Cashe, nicméně Kurt se na to zatím moc netváří. Těžko říci, jak to dopadne, leč už na začátku příštího roku by měla začít produkce jiného snímku, superhrdinského thrilleru Samaritan. Příběh by se měl odehrávat ve světě, kde superhrdinové nejsou ničím výjimečným, respektive tomu tak bylo. V centru dění pak bude malý kluk, jenž zjistí, že ten nejslavnější z nich, Samaritan, dost možná není po smrti, jak si všichni myslí. Údajně měl zahynout/zmizet před dvaceti lety při strašlivé katastrofě, ovšem realita je jiná. Před světem se straní proto, že nedokázal překousnout, co se onehdá stalo.

Režie se má ujmout Julius Avery, jenž natočil vcelku povedený thriller Syn zmaru s Ewanem McGregorem a zábavnou zombie taškařici z druhé světové války Overlord. Scénář sepsal Bragi F. Shut, chlapík zodpovědný za Hon na čarodějnice s Nicolasem Cagem a úspěšný psychologický thriller Úniková hra. A kdy že Samaritan dorazí? V kinech by se měl objevit 11. prosince 2020! Námět zní slibně, takže jsme určitě zvědaví.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Samaritan: Stallonův superhrdinský thriller zná datum premiéry | Fandíme filmu Samaritan: Stallonův superhrdinský thriller zná datum premiéry | Fandíme filmu Samaritan: Stallonův superhrdinský thriller zná datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest