QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi

QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu
The Weinstein Company
Zobrazit dalších 9 obrázků
Podívejte se na první záběry dokumentu o prvních osmi filmech Quantina Tarantina.

Režisérka Tara Wood natočila dokumentární film QT8: The First Eight. Mapuje v něm vznik prvních osmi snímků amerického režiséra Quentina Tarantina, a to skrze představení vzpomínek a výpovědí herců a dalších režisérových spolupracovníků na dobu, kdy s ním natáčeli. Na kameru tak zavzpomínali například Samuel L. Jackson, Lucy Liu, Jamie Foxx, Kurt Russell, Zoe Bell, Louis Black, Bruce Dern, Robert Forster či Jennifer Jason Leigh.

V dokumentu samozřejmě dojde také na Tarantinovo neortodoxní metody, kterými je režisér známý. Na příklad v níže připojené ukázce vypráví herec Eli Roth historku o tom, jak se při natáčení filmu Auto zabiják (Death Proof) z roku 2007 musel spolu s dalšími herci hromadně opít v časných ranních hodinách. Dlouhou scénu, v které postavy ve filmu popijí v baru, bylo totiž nutné několikrát opakovat. Tarantino v ní navíc účinkoval v roli barmana a nemohl tak být zároveň za kamerou, rozhodl se tak dát hercům k pití opravdový alkohol. Jak to celé dopadlo se můžete podívat ve videu níže. Pod ním pak najdete trailer na celý dokument.

Vedle samotných výpovědí režisérových spolupracovníků také obě ukázky obsahují animované segmenty, které vyprávěným vzpomínkám dodávají živější podobu. V Americe šel dokument do kin v říjnu, u nás bychom se ho mohli snad dočkat skrze digitální distribuci. V galerii najdete dva propagační plakáty k dokumentu a fotografie Tarantina, mimo jiné při natáčení jeho posledního filmu Tenkrát v Hollywoodu (Once Upon a Time in Hollywood).

Zdroj: Collider

Galerie: 10

QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu QT8: Tarantino neváhá pro dobrý záběr zpít herce do němoty, aneb ukázky představují dokument o režisérském divochovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest