Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí!

Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jak Arnie Slyeho napálil.

Terminátor: Temný osud si v kinech nevede tak dobře, jak by si tvůrci přáli. Arnold Schwarzenegger se ale díky novému filmu zase dostal do globálního povědomí, když vymetal jeden rozhovor za druhým. Při tom se podělil nejen o zajímavosti k danému snímku, ale zmínil i jednu perličku ze svého osobního života.

Arnie a Sylvester Stallone spolu během 80. let sváděli menší souboj titánů, protože oba chtěli být ve filmovém světě ti největší borci a netýkalo se to jen rolí, ale i výplat. Když tento boj vrcholil a Arnie zkoušel role u komedií, Sly na tom byl stejně. Oběma přišla nabídka na roli ve filmu Stůj, nebo maminka vystřelí! a Arnie k tomu říká:

„Přečetl jsem si scénář a byla to naprostá kravina, ve které bych nikdy nehrál. Takže šli za Slyem a ten mi pak volal, jestli jsem taky dostal nabídku na roli v tom filmu. Řekl jsem: „Ano, zvažuju, že si v tom zahraju. Ten film je skvělý nápad.“ Když to Stallone slyšel, okamžitě volal do studia a řekl jim: „Ať to stojí cokoliv, já ten film natočím.“  

A všichni víme, že se nejednalo o žádné věhlasné veledílo, na které by mohl být Sly hrdý. Stallone se ovšem nezalekl a šel hned do protiútoku s následujícím příspěvkem, ve kterém říká, že pro Arnieho natočí pokračování s názvem Přestaň, nebo ti maminka nakope zadek, a že bude režírovat i produkovat. Částečně je to zamýšlené jako vtip, ale zároveň tím dává najevo, že se mu nelíbí, jak často Schwarzenegger vytahuje jejich staré rivalství a v rozhovorech si z něj utahuje. Aby si ale někdo nevyložil špatně poselství tohoto vzkazu, Stallone nakonec říká, že mu přeje hodně štěstí s jeho novým filmem, takže se jedná spíš o kamarádské popíchnutí, kdy elegantně reaguje na něco, co se mu úplně nelíbí.

 

Galerie: 8

Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger o tom, jak napálil Stallona se srajdou Stůj, nebo maminka vystřelí! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest