Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil

Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Další série, po které diváci nevolali, nepřekvapivě propadla. Králem víkendu je tak Le Mans '66, které si tím dojelo i pro potenciální oscarové nominace.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Poslední novinkou týdne je drama Dokonalá lež s Helen Mirren a Ianem McKellenem, které bohužel taky nezabralo. A to byla kina vyčleněna především pro starší cílovku, která dorazila, ale ne tak v hojném počtu jak se zřejmě čekalo. Dělá to při premiérovém víkendu jen 5,6 milionu oproti desetimilionovému rozpočtu. Tohle Warnerům zatáhne především Joker, ale třeba je naděje, že starší diváci prostě nespěchali a stejně jako Le Mans '66 film nějaký ten pátek v kinech vydrží. Tržba z mezinárodních trhů zatím činí necelé 4 miliony.

O Jokerově miliardě z našeho článku už víte. Komiksovka je nad ní o 17 milionů. Přesně to dělá 694 mega z mezinárodních trhů a 322,5 mega z Ameriky. Pro DC třetí nejúspěšnější film po The Dark Knight Rises (1,081 miliardy) a Aquamanovi (1,14 miliardy). Emmerichova Midway utrpěla poloviční propad hlavně kvůli konkurenci Le Mans '66, ale i tak je 8,7 milionu v pohodě a s 35 mega z Ameriky to vypadá na konečnou padesátku. Mezinárodně je zatím utrženo 18 milionů, uvidíme, kam až se snímek vyšplhá tam. Playing with Fire s Johnem Cenou8,5 milionu a 25,5 mega z Ameriky. Dětská komedie o hasičích-chůvách stála třicítku, takže bude potřeba něco ze zahraničí, aby se film ospravedlnil. Zatím je z mezinárodních trhů v prasátku 4,5 milionu dolarů. Ledové království 2 příští víkend zřejmě ale film úplně zazdí.

Last Christmas má ve druhém víkendu 6,7 milionu a 22,5 mega po deseti dnech. I tady bude potřebovat snímek něco ze zahraničí, nejlépe výkon podobný Lásce nebeské nebo Lásky času. Zatím mezinárodní kina přihodila 13 milionů. Doktor Spánek6 milionů za víkend a 25 mega z USA celkem. Stálo to 45 mega a globálně jsme zatím na 56 milionech. Pokračování Osvícení opravdu diváky nezajímá. Stejně je na tom i Terminátor: Temný osud s 56 mega ze Spojených států a 233 mega globálně. Jediný film, který se jakžtakž zmátořil díky zbytku světa je Zloba 2, která nakonec překročila alespoň 106 mega v Americe a s 353 miliony za zámoří se blíží k půl miliardě. To by mohlo z kin stačit. Film se určitě bude hezky vyjímat na Disney+ příští rok a přemluví pár rodin k předplatnému. 

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Charlieho andílci

02.11.2000 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest