Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil

Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Další série, po které diváci nevolali, nepřekvapivě propadla. Králem víkendu je tak Le Mans '66, které si tím dojelo i pro potenciální oscarové nominace.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Po Terminátorovi a Doktoru Spánkovi tu máme v pořadí třetí film za poslední tři týdny, který potkal absolutní divácký nezájem. Charlieho andílci je restart dvacet let staré filmové série, která nakopla kariéru režisérovi McG a spojila tehdy tři vycházející ženské hvězdy - Lucy Liu, Cameron Diaz a Drew Barrymore - v době, kdy akční filmy s ženskými hrdinkami byly skoro sprosté slovo. Není těžké si představit, jak se v Sony prodírají svými značkami a hledají něco, co diváci určitě budou chtít vidět, protože to zní povědomě a mají na to hezké vzpomínky. Jako Spider-Mana nebo Jumanji.

Bohužel. Novinka režírovaná Elizabeth Banks s Kristen Stewart, Naomi Scott a Ellou Balinskou startuje se směšnými 8,6 milionu dolarů. Kristen Stewart už dávno není kasovní jméno od té doby, co se uvrtala v indie tvorbě a zahraničních produkcích. Naomi Scott přichází tak maximálně z nedávného Aladina a Ella Balinská je kdo? Film stěží vytáhne z Ameriky 25 milionů, a to je hodně velký průšvih i vůči rozumnému 48milionovému rozpočtu. Mezirnárodně zatím bylo utrženo dalších 19 milionů.

Potvrzení pozice horkého oscarového kandidáta si vydobylo Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem. Biografické závodní drama s přehledem zabralo první příčku žebříčku s 31 miliony dolary. Pokud se film stane trvalkou, což je téměř jasné s nadšenými recenzemi a jednohlasnou diváckou spokojeností po odchodu z kin, půjde pro studio Fox konečně o první velký hit od doby, co je pod hlavičkou Disneyho. Je to taková dobrodružná pohádka pro dospělé, což je možná přesně ten typ filmu, jaký Disney od Foxů čekal. Akademie samozřejmě úspěšné filmy velice ráda, takže čekejte nominace možná ve všech kategoriích. Mezinárodně už se stihlo utržit dalších 21 milionů.

Další kapitola »

Charlieho andílci

02.11.2000 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu Box Office: Restart Charlieho andílků tvrdě narazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest