Policajt v Beverly Hills 4 nakonec skutečně vznikne, ale jde rovnou na Netflix

Policajt v Beverly Hills 4 nakonec skutečně vznikne, ale jde rovnou na Netflix | Fandíme filmu
Přestává Hollywood po neúspěchu nového Terminátora věřit návratům starých akčních značek?

Eddie Murphy býval na přelomu 80. a 90. let skutečnou superhvězdou. V průběhu devadesátek jeho sláva chladla a v novém miléniu střídal propadáky s příležitostnými návraty. Teď zrovna jeden takový návrat prožívá. Na Netflixu je hitem životopisný snímek Jmenuju se Dolemite, o kterém se říká, že by mohl Murphymu vynést nominaci na Oscara. Tenhle úspěch Eddieho pohlaslou kariéru natolik rozfoukal, že se blíží natáčení pokračování dávného hitu Cesta do Ameriky a nějakou dobu je venku informace, že hned po tom by měl Eddie točit dlouho odkládaného Policajta v Beverly Hills 4.

Jenže teď má prokletý projekt na triku další kaňku. Čerstvě se dozvídáme, že studio Paramount film nenatočí a raději práva prodalo Netflixu. Spekuluje se o tom, že po neúspěchu Terminátora: Temného osudu buď studio v další nostalgickou značku ztratilo důvěru, anebo přímo potřebuje peníze. A vyplacená částka od Netflixu na ruku je větší jistota, než za pár měsíců bojovat o vstupné diváků v pokladnách. Netflix získává závazek producenta Jerryho Bruckheimera a představitele hlavní role Murphyho a k tomu scénář. Všechno ostatní už se odehraje pod dohledem Netflixu, který spolu se čtyřkou získal také právo na jedno další případné pokračování. S Netflixem Murphy krom již zmiňovaného Dolemita údajně chystá také stand-upové vystoupení, takže spolupráce zjevně funguje.

Není to poprvé, co Netflix nějakému hollywoodskému studiu pomohl vytáhnout z popela horký brambor. Přímo studio Paramount už mu prodalo sci-fi The Cloverfield Paradox, se kterou si nevědělo rady. Netflix z nepříliš zdařilého snímku udělal marketingovou senzaci, když film inzeroval poprvé jen pár hodin před jeho zveřejněním. Dále streamovací služba koupila například mezinárodní práva na sci-fi Annihilation nebo na Mauglího od Andyho Serkise. Debata o tom, kdy všechny filmy budou uváděné už jen výhradně na streamu, může znovu začít za tři, dva, jedna…

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest