Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase

Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu
Disney / Marvel
Zobrazit dalších 8 obrázků
Producenti pohovořili o tom, co můžeme čekat od marvelovské minisérie, která se zaměří na populárního boha klamu.

Služba Disney+ přinesla spolu se svým startem řadu novinek ze světa Marvelu. Už jsme tu měli vystřižené scény z Avengers: Endgame, dále první artworky z Falcona a Wintersoldiera a první artworky z Hawkeye. Něco málo jsme se dozvěděli také o Lokim.

Jeho minisérie sice bude uvedena před Hawkeyem, žádných obrázků jsme se zatím ale nedočkali. Producenti Stephen Broussard a Kevin Wright nicméně odhalili pár maličkostí: Pro sérii bude naprosto zásadně důležité cestování v čase. Už v minulosti se přitom objevily neoficiální zvěsti, podle kterých by měl Loki nenápadně manipulovat klíčovými událostmi lidských dějin. Dále se dozvídám, že Lokiho minisérie bude strukturovaná jako příběh člověka na útěku. Při něm blíže poznáme Lokiho lidskou stránku. Loki také konečně bude pořádně v úzkých. Bude v pozici, kdy na všechno nezná odpověď a život mu hází pořádné klacky pod nohy.

Zatím tedy stále víme docela málo, nicméně Loki na každý pád působí hravě, jako příležitost, jak postavu pořádně vyždímat jiným způsobem, než jen jako Thorova oponenta. V přiloženém videu můžete slova producentů slyšet přímo z jejich úst, avšak lze předpokládat, že video z internetu brzy zmizí. Oficiálně je kratičký dokumentík nazvaný „Expanding the Universe“ dostupný jen na službě Disney+, která u nás bude zprovozněná snad někdy během příštího roku.

Loki je minisérie o tom, co dělal Thorův bratr poté, co v Avengers: Endgame unikl s Tesseractem z New Yorku. V hlavní roli se vrací Tom Hiddleston, showrunnerem je Michael Waldron, režíruje Kate Herron, minisérie bude uvedena začátkem roku 2021.

Galerie: 9

Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu Loki: Tvůrci potvrdili, že v samostatném příběhu Thorova bratra bude klíčové cestování v čase | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest