Silent Night: Bojte se Vánoc, zabije vás Santa

Silent Night: Bojte se Vánoc, zabije vás Santa | Fandíme filmu
Čeká nás remake kontroverzního hororu z osmdesátých let. Pusťte si trailer, podívejte se na plakát.

30. listopadu dorazí do amerických kin horor Silent Night, remake kontroverzního snímku Silent Night, Deadly Night z roku 1984. Tento horor v USA vyvolal v době svého vzniku vlnu protestů hlavně od naštvaných rodin, kterým se nelíbilo, že někdo jako Santa byl vyobrazen jako brutální vrah a v některých zemích kvůli tomu film vůbec nebyl vydán.

Režii remaku má na starost Steven C. Miller, který zatím stihl spáchat nepovedený zombie horor Automaton Transfusion a po všech stránkách průměrný slasher The Aggresion Scale. Očekávání nezvyšuje ani scénárista Jayson Rothwell, který má za sebou hlavně vcelku originální, ale ne moc povedené, přepracování Alenky v říši divů – Malice in Wonderland. To mezi herci už najdeme sem tam někoho zajímavějšího. Konkrétně Malcolma McDowella, kterého si nejnověji můžete všimnout v Silent Hill: Revelation, nebo Jaime King (Sin City, Sin City 2).

A o čem že to bude? Maniak převlečený za Santu se rozhodne místo dárků rozdávat rány sekerou do hlavy zlobivým lidem a je jen na šerifovi (Malcolm McDowell) a jeho mladší hezké pomocnici (King), aby jeho řádění učinili přítrž. Ani trailer neodhalil žádné zásadní překvapení nebo důvod, proč se na další béčkový slasher remake těšit. Máme tady Santu vraždícího na tisíc způsobů, dva nebojácné policisty a vřeštící blondýny ve spodním prádle. Snad se alespoň milovníci krve budou díky R ratingu bavit o něco víc. Já si tohle asi nechám ujít, a co vy?

Silent Nigh remake: Trailer

 

Zdroje: Coming Soon, Coming Soon II, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest