Noční můru v Elm Street chce zremakeovat představitel Froda Pytlíka z Pána prstenů

Noční můru v Elm Street chce zremakeovat představitel Froda Pytlíka z Pána prstenů | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Pokud by se mu vysněný projekt dostal do ruky, možná by mu věnoval stejnou pozornost, jako tvůrci u posledního Halloweenu.

Když se o Noční můře v Elm Street mluvilo naposledy, bylo to v souvislosti s Davidem F. Sandbergem. Ten se po hororových krátkometrážních filmech dostal k režii hororů Annabelle 2, Zhasni a zemřeš a komiksovce Shazam!. Od té doby jsme o projektu nic nového neslyšeli, ale nedávno se ozval Elijah Wood, který by se s chutí pustil do dalšího filmu. Přesněji řečeno by šlo o remake. Jeden remake na kontě už Freddy Krueger má a ten zrovna nikoho před devíti lety neuhranul.

Pro Wooda a jeho společníka Daniela Noaha by se jednalo o splněný sen, kdyby projekt mohli natočit, takže kdyby mu věnovali takovou péči jako třeba tvůrci u nového Halloweenu, možná že by to nemuselo dopadnout bídně. Wood s Noahem připustili, že byli častokrát ve spojení s držiteli práv a o projektu mají specifickou představu. Vůbec špatným režisérem by nemusel být Adam Egypt Mortimer, alespoň podle názorů diváků, kteří viděli jeho thriller Daniel Isn’t Real, jenž sdílí podobné rysy snového světa jako Noční můra v Elm Street.

Noční můra v Elm Street je tradiční hororová série s řadou pokračování, kterou v roce 1984 odstartoval klasik žánru, Wes Craven. Série pojednává o Freddym Kruegerovi, mrtvém vrahovi dětí, který pronásleduje teenagery ve snech a zabíjí je, aby se pomstil jejich rodičům, kteří jej za jeho činy upálili zaživa. Série se dočkala nepříliš dobře přijatého remakeu v roce 2010. 

Zdroj: Comingsoon

Galerie: 4

Noční můru v Elm Street chce zremakeovat představitel Froda Pytlíka z Pána prstenů | Fandíme filmu Noční můru v Elm Street chce zremakeovat představitel Froda Pytlíka z Pána prstenů | Fandíme filmu Noční můru v Elm Street chce zremakeovat představitel Froda Pytlíka z Pána prstenů | Fandíme filmu Noční můru v Elm Street chce zremakeovat představitel Froda Pytlíka z Pána prstenů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest