Rychle a zběsile: Scenárista se sešel s Keanu Reevesem

Rychle a zběsile: Scenárista se sešel s Keanu Reevesem | Fandíme filmu
Lionsgate
Hrdina nebo padouch? Na jakou variantu by se Keanu v sérii hodil víc?

Už se o tom mluvilo několikrát. Keanu Reeves v sérii Rychle a zběsile. Nejprve se objevily zvěsti, že by měl být v Hobbsi a Shawovi odhalený jako šedá eminence v pozadí. To později bylo vyvráceno, ale šedá eminence ve filmu skutečně byla, režiséř přiznal, že se o Reevesovi uvažovalo, a že v jednu chvíli filmaři chtěli k tajuplnému šéfovi záporáka opravdu přiřadit také tvář.

Teď film míří na domácí video a scenárista filmu Chris Morgan při té příležitost poskytl rozhovor, ve kterém prozradil, že se s Reevesem sešel a diskutovali spolu o Rychle a zběsile. Morgan je velký fanoušek Keanu a v sérii jej chce mít už dlouho (připomínáme, že napsal všechny dosud uvedené díly od Rychle a zběsile 3). Je však velice obtížné najít v hercově nabitém rozvrhu volný čas a také je složité se domluvit na úloze, která by hvězdě tohoto formátu vyhovovala.

To může být jen klasický obrat bez většího významu, jaké lidé z filmové branže používají, anebo Morganovo vyjádření můžeme chápat tak, že dosavadní návrh Reevese příliš neoslnil a tvůrci ještě budou muset přitlačit, aby jej do série zlákali. Ať už by to znamenalo, že je třeba příštího záporáka (tajuplného muže v pozadí) pro Hobbse a Shawa ještě vylepšit, anebo Keanu postavit na stranu klaďasů.

Na které straně barikády byste jej raději viděli řídit vy?

Zdroj: Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest