Bloodshot: První ochutnávka z blížícího se traileru krvavé komiksovky s Vinem Dieselem

Bloodshot: První ochutnávka z blížícího se traileru krvavé komiksovky s Vinem Dieselem | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se, jak to vypadá, když Vin Diesel ztratí tvář. Doslova.

Bloodshot působí jako projekt, který se zasekl kdesi ve vývojovém pekle. Nikterak velký biják se natáčel už loni v létě, takže za běžných okolností by premiéra byla už několik měsíců za námi. Místo toho je ohlášená na únor příštího roku a zatím jsme z filmu viděli jednu oficiální fotku, kde byl hlavní hrdina navíc ještě k vidění pouze v civilu. Od té doby bylo ticho po pěšině a nikdo vlastně neví proč. Třeba to nějak souvisí se skutečností, že snímek měl být původně začátkem nového komiksového univerza, ale z toho sešlo, když Sony přenechalo práva na některé hrdiny konkurenčnímu studiu. Ale to spekulujeme. Důležité je, že teď je tu konečně první kratičká ochutnávka, která předznamenává první trailer, jehož se máme dočkat zítra. Tak si snad konečně uděláme o nemrtvém hrdinovi bližší obrázek.

Bloodshot je příběh o smrtelně zraněném vojákovi, který je vzkříšený s pomocí nanotechnologií a pověřený lovením vyděděnců s nadpřirozenými schopnostmi, kteří jsou ve světě nakladatelství Valiant známí jako Harbingeři (Harbinger). Můžete se spolehnout, že se hrdina vzepře a pokusí se pomstít těm, kteří z něj udělali to, čím je dnes. Režíruje nováček Dave Wilson, parťák Tima Millera (Deadpool) ze společnosti Blur Studios. Poslední verzi scénáře napsal Eric Heisserer (Příchozí). V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Guy Pearce, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Talulah Riley, Alex Hernandez, Toby Kebbell a Lamorne Morris. Datum premiéry je stanovené v Česku na 21. 2. 2020 a na Slovensku na 27. 2. 2020.

Galerie: 3

Bloodshot: První ochutnávka z blížícího se traileru krvavé komiksovky s Vinem Dieselem | Fandíme filmu Bloodshot: První ochutnávka z blížícího se traileru krvavé komiksovky s Vinem Dieselem | Fandíme filmu Bloodshot: První ochutnávka z blížícího se traileru krvavé komiksovky s Vinem Dieselem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest