The Suicide Squad: První fotky z placu ukazují „hrdiny“ v kostýmech

The Suicide Squad: První fotky z placu ukazují „hrdiny“ v kostýmech | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Koho by mohli jednotlivý herci hrát?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Poté, co byl minulé léto Marvelem ze dne na den vyhozen od závěru své trilogie Strážců Galaxie, se James Gunn rozhodl zapůjčit svůj unikátní smysl pro humor a scenáristický talent konkurenčnímu DC a vytvořit pro ně novou verzi Suicide Squad, neboli Sebevražedného oddílu. Původní film z roku 2016 sice peníze vydělal, kriticky ale absolutně pohořel a studio se tedy volného Gunna chopilo, jak nejrychleji mohlo. Se Strážci už totiž dvakrát prokázal, že nemá problém z téměř neznámých značek udělat celosvětové ikony. Gunn se pro svůj film rozhodl vrátit k několika postavám z jedničky, většinu rozsáhlého obsazení ale tvoří nováčci v dosud nespecifikovaných rolích. Jak dlouho se studiu podaří udržet jejich identitu pod pokličkou, to se teprve udiví, už teď se ale začaly objevovat první fotky z placu, které několik herců ukazují v kostýmech a naznačují, kteří superpadouši nám budou ve filmu představeni.

Jedinou známou tváří na fotkách je Jai Courtney coby Captain Boomerang, dostal ovšem alespoň nový oblek. Zbytek snímků z natáčení už okupují samé nové postavy. Nečekejte ale žádné Supermany, Gunn téměř určitě vybíral z těch největších spodin DC vesmíru a už při odhalení obsazení naznačil, že se nemáme k nikomu příliš citově vázat. Většina přítomných tedy nesjpíš skončí pár metrů pod zemí. Kromě Cortneyho na fotkách vidíme Flula Borga, Mayling Ng, Petea Davidsona, Seana Gunna a Nathana Filliona. Jak bylo řečeno, nemáme potvrzeno, koho přesně jednotlivý herci hrají, podle jejich kostýmů si ale můžeme alespoň něco odvodit.

Borg je téměř určitě druhořadý kriminálník Javelin, bývalý olympionik používající při svých zločinech oštěpy. S jedním v rukou ho na snímcích dokonce vidíme. Mayling Ng v oranžovém make upu má nejspíš být Mongal, mimozemšťanka s nadlidskými fyzickými vlastnostmi. Davidson už tolik jasný není, podle mnohých by se ale mohlo jednat o cvičeného zabijáka Savanta. Gunn, režisérův bratr, má na sobě pouze motion capture oblek a ve finálním filmu bude zastoupen digitálními efekty, zákulisní zvěsti ale naznačují, že hraje Weasela, muže schopného změnit se v chlupaté monstrum. Na závěr jsme si nechali Filliona, jehož role je záhadou. Jednou variantou by mohl být Blackguard, zločinec se schopností vytvořit si štít a palici z čisté energie. Zajímavější volbu by ale jednoznačně představoval Arm-Fall-Off-Boy, čemuž malinko nasvědčuje logo na jeho hrudi. Tato obskurní postava má totiž absolutně úžasnou schopnost odpojit si od těla jednu z paží a používat ji k mlácení lidí ve druhé.

Výčet jednotlivých postav je skutečně bizarní, takže předpokládáme, že zbytek obsazení se ponese v podobě rozpustilém duchu. Jaké další postavy byste ve filmu rádi viděli? Fotky najdete na další stránce.

Další kapitola »

Galerie: 4

The Suicide Squad: První fotky z placu ukazují „hrdiny“ v kostýmech | Fandíme filmu The Suicide Squad: První fotky z placu ukazují „hrdiny“ v kostýmech | Fandíme filmu The Suicide Squad: První fotky z placu ukazují „hrdiny“ v kostýmech | Fandíme filmu The Suicide Squad: První fotky z placu ukazují „hrdiny“ v kostýmech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest