Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži

Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
V tomhle třeskutě nabitém akčňáku Harrymu Potterovi hůlka nepomůže. Ještěže má k rukou zbraně...i když nejdou sundat

Miles je vývojářem videoher a tak trošku hovado. Prožívá rozchod s přítelkyní a dlouhé chvíle si krátí na internetu trollením jiných trollů. To se mu šeredně nevyplatí v diskuzi skupiny Skizm, která čirou náhodou pořádá nelegální zápasy smrti, jež jsou vysílané online po celém světě. Milesovy urážky upoutají pozornost šéfa Skizm, a tak se nedobrovolným účastníkem show stane i sám protagonista, jemuž jsou do obou rukou neodnímatelně přidělány dvě zbraně. Miles tak musí obstát v deathmatchi nejen proti nejsmrtelnější zabijačce Nix, ale také třeba čelit problému, jak se vyčurat, když pistole nejdou sundat. To je ve zkratce akční komedie Guns Akimbo.

Popis zní hodně šíleně, ale to samé platilo třeba i u Zastav i nepřežiješ a jaká to byla nakonec sranda. Ostatně to má být takový kříženec výše zmíněného filmu a Truman Show. Struktura děje připomíná levely ve videohrách a podle prvních ohlasů to vypadá na nonstop akční jízdu. V rozumné stopáži jedné hodiny a půl následuje jedna přestřelka za druhou, do nichž hrají známé songy, díky nimž jednotlivé sekvence připomínají spíš hudební videoklip. Zásluha se snáší na hlavu kaskadérů, práci se světlem a na dynamickou kameru.

V hlavní roli vystupuje Daniel Radcliffe. Jeho protivnici Nix ztvárnila Samara Weaving (The Babysitter). Milesovu ex-přítelkyni si zahrála Natasha Lia Bordizzo (Tygr a drak: Meč osudu), hlavního záporáka Ned Dennehy (seriál Peaky Blinders: Gangy z Birminghamu) Snímek natočil a napsal Jason Lei Howden, který především pracoval na vizuálních efektech vysokorozpočtových blockbusterů (Avengers, trilogie Hobit, Muž z oceli). Guns Akimbo si zatím odbylo premiéru 9. 9. na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Širší distribuce oznámena nebyla.

Zdroj: Collider

Galerie: 7

Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži | Fandíme filmu Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži | Fandíme filmu Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži | Fandíme filmu Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži | Fandíme filmu Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži | Fandíme filmu Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži | Fandíme filmu Guns Akimbo: Daniel Radcliffe zažívá skutečnou videohru na vlastní kůži | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest