Sám doma: Reboot od Disneyho hledá režiséra u Borata

Sám doma: Reboot od Disneyho hledá režiséra u Borata | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Máme nástřel příběhu i potenciálního režiséra. Natáčení začne za pár měsíců.

O prázdninách šéf Disneyho Bob Iger oznámil, že studio chce přivést zpět k životu staré rodinné značky včetně legendární komedie Sám doma. Remake slavné klasiky přinese platforma Disney+, která bude spuštěna příští měsíc. Režírovat by mohl Dan Mazer (Děda je lotr), který je známý spíš jako scenárista (napsal třeba Bruna, Dítě Bridget Jonesové, ale pracoval i na Boratovi). Scénář nového Sám doma napíšou Mikey Day a Streeter Seidel.

Námět se drobně liší od původního filmu. V originále jsme totiž viděli mladého Kevina, jehož ztvárnil Macaulay Culkin, ve chvíli, kdy jej rodiče zapomenou doma a on se musí vypořádat se dvěma lupiči. V nové verzi dojde k jisté změně, kdy manželský pár jde do "války" s vlastním synem, který jim něco ukradl. Chlapec by se měl jmenovat Max a podle informací půjde o energického devítiletého hocha, který je na svůj věk velice vyspělý, dokáže se snadno bavit s dospěláky, ale zároveň v sobě skrývá i trochu té zlomyslnosti a dětinskosti. Stále je to však nevinný chlapec se srdcem na správném místě stejně jako v původní verzi.

S projektem byla spojována i Melissa McCarthy, ale dosud oficiálně potvrzena nebyla. Produkce by měla začít v únoru příštího roku.

Aktuálně můžete na internetu najít i petici, kde lidé ze srandy žádají, aby vznikl nový film s původním představitelem, který by i ve svém věku měl hrát devítiletého Kevina. K tomu se vyjádřil sám Culkin se slovy: "Mám s tím velký problém, je mi 39 let."

 Zdroj: Observer

Galerie: 6

Sám doma: Reboot od Disneyho hledá režiséra u Borata | Fandíme filmu Sám doma: Reboot od Disneyho hledá režiséra u Borata | Fandíme filmu Sám doma: Reboot od Disneyho hledá režiséra u Borata | Fandíme filmu Sám doma: Reboot od Disneyho hledá režiséra u Borata | Fandíme filmu Sám doma: Reboot od Disneyho hledá režiséra u Borata | Fandíme filmu Sám doma: Reboot od Disneyho hledá režiséra u Borata | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest