You Belong to Me: Ford a Efron vyjednávají o účasti

You Belong to Me: Ford a Efron vyjednávají o účasti | Fandíme filmu
Tvůrci připravovaného psychologického thrilleru You Belong to Me sází na souboj generací. Oslovili "Indianu Jonese" a "Troye Boltona".

Režisér Rob Reiner má za sebou pěknou řádku úspěchů a především na přelomu osmdesátých a devadesátých let patřil do absolutní špičky ve svém oboru. Však megahity jako Stůj při mně, Princezna nevěsta nebo Misery nechce zemřít hovoří za vše. Nicméně ani v posledních letech netočí žádná béčka, jelikož dramedie Než si pro nás přijde, kouzelná romantická retro komedie Má mě rád, nemá mě rád či drama The Magic of Belle Isle (v ČR zatím neuvedeno) se řadí k nejpovedenějším žánrovým počinům doby nedávno minulé. Jako svůj příští projekt si Reiner vybral psychologický thriller You Belong to Me, který by měl mít podobný nádech jako Scorseseho Mys hrůzy z roku 1991, kde exceloval Robert De Niro coby Max Cady. O scénář se postaral debutující David Murray, přičemž příběh by měl vyprávět o psychiatrovi, jenž se vyrovnává se sebevraždou jednoho ze svých pacientů. Postupem času naváže úzké pouto k bratrovi zesnulého nešťastníka, avšak neprofesionálního kroku začne trpce litovat ve chvíli, kdy mladík začne svádět a ohrožovat jeho manželku a dceru.

Producenti snímku - Richard Lewis, Alan Greisman a Mark Damon - právě shánějí potřebné finance skrze American Film Market. Je pravděpodobné, že slibně vypadající projekt nebude mít problém přilákat investory či zájemce z řad filmových studií, tudíž už se pilně řeší castingové otázky. Tvůrčí tým by rád v hlavních rolích viděl postaršího elegána Harrisona Forda a talentovaného Zaca Efrona. Kombinace určitě zajímavá, protože Ford se do hutného a atmosférického thrilleru určitě hodí a Efron zase potřebuje rozšířit žánrové pole působnosti, aby nezapadl do škatulky krasavců z romantických a muzikálových cajdáků. Ostatně o svých hereckých schopnostech by nás mladá herecká naděje měla brzy přesvědčit v hvězdně obsazeném thrilleru Lee Danielse The Paperboy.

Zdroje: Collider, Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest