To nejlepší z bohaté historie Jamese Bonda

To nejlepší z bohaté historie Jamese Bonda | Fandíme filmu
MGM
Premiéra Není čas zemřít byla nedávno o několik měsíců odložena, tak si alespoň zavzpomínejme na to nejlepší z Bondovy historie.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Bond. James Bond. Spojení, které už půlstoletí neodmyslitelně patří ke světu filmu. Agent s povolením zabíjet měl aktuálně už popětadvacáté brázdit kinosály, nicméně kvůli pandemii koronaviru byla premiéra očekávané novinky Není čas zemřít odložená až na listopad. Pro zahnání půstu se tedy pojďme alespoň ohlédnout za těmi nejzajímavějšími misemi z Jamesovy minulosti. Je nám naprosto jasné, že každý fanoušek má vlastní preference, takže následující slova chvály berte především jako pobídnutí k tomu, abyste v domácí videotéce sáhli po vašem oblíbeném dílu špionážní ságy. V komentářích určitě dejte vědět, který to je.

Sykfall (2012)

Snímek Skyfall režiséra Sama Mendese byl jedním z nejočekávanějších projektů roku 2012 a s klidným svědomím můžeme říci, že vysokým ambicím dostál. Finančně i z hlediska kvality se jedná o úspěch, tudíž spokojenost na všech frontách. Jistě, někomu se nový, ne tak ironický, méně sebejistý a zranitelný Bond líbí méně a někomu více, ale podstatné je, že třiadvacátá bondovka byla důstojnou oslavou padesátileté kariéry britského špióna. James akci parádně nakopne už v úvodu, kdy pronásleduje padoucha po rozjetém nákladním vlaku:

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest