Godzilla vs. King Kong: Monster projekt má režiséra

Godzilla vs. King Kong: Monster projekt má režiséra | Fandíme filmu
Další hororový tvůrce dostane na starosti mnohamilionový blockbuster.

Takzvaný MonsterVerse společnosti Legendary pokračuje v trendu najímání režisérů, kteří do té doby točili pouze menší projekty. Godzillu točil Gareth Edwards po poloamatérské sci-fi Monsters. Jordan Vogt-Roberts točil před Kongem: Ostrovem lebek komediální skeče a jednu dramedii o dospívání. Chystaného Godzillu: Krále monster připravuje Michael Dougherty, režisér hororových vyvražďovaček.

Sraz obou dvou obřích potvor dostal na starost další převážně hororový tvůrce, Adam Wingard. Ten se přes polozapomenuté braky dostal k práci na různých antologiích, jako jsou V/H/S nebo Abeceda smrti, kde se dostal do trochu širšího povědomí. Pozitivně se na festivalech a v klubových kinech zapsal thrillerem Host a následně si vysloužil příležitost natočit pokračování Záhady Blair Witch. Momentálně očekáváme jeho netflixovský projekt Death Note.

O snímku se zatím jinak neví skoro nic bližšího. Postaví se v něm proti sobě výrazně vzrostlejší Kong a Godzilla, ale jinak nevíme ani to, v jakém časovém období se má snímek odehrávat, popřípadě, jestli se vrátí jakákoliv postava z předchozích filmů. Scénář napsal Terry Rossio, s premiérou se počítá na 22.5. 2020.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest