Deadpool si zazpívá koledy s Willem Ferrellem

Deadpool si zazpívá koledy s Willem Ferrellem | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ryan Reynolds údajně chystá společný projekt s jedním z nejpopulárnějších amerických komiků. A nepůjde prý o nic menšího než  omuzikálovou adaptaci literární klasiky.   

Sympaťák Ryan Reynolds alias Deadpool rozhodně nemá v posledních letech nouzi o pracovní nabídky. To samé lze říct i o Willu Ferrellovi, který navzdory počínajícím šedinám nepřestává točit několik filmů ročně. Nyní to vypadá, že by oba zmiňovaní pánové mohli vůbec poprvé ve svých kariérách spojit síly a zahrát si v jednom projektu.

Podle informací amerického magazínu The Hollywood Reporter by se tyto dvě herecké hvězdy měly co nevidět objevit ve zbrusu novém filmovém zpracování klasického literárního příběhu Vánoční koleda od anglického spisovatele Charlese Dickense. A co je ještě překvapivější – bude se prý jednat o muzikál. Více informací se o chystaném snímku zatím bohužel získat nepodařilo, takže není ani jasné, jaké role Ferrell s Reynoldsem ztvární. Těžko si však představit, že by se dílo se dvěma známými vtipálky na palubě obešlo bez pořádné dávky humoru.

Vánoční koleda je jednou z nejslavnějších Dickensových povídek. Vypráví o starém mrzutém lakomci Ebenezeru Scroogeovi, jenž se pod vlivem dobrotivého ducha Vánoc mění v hodného muže. Na plátno byla převedena již nesčetněkrát, naposledy v roce 2009 v režii Roberta Zemeckise a s Jimem Carreyem v ústřední roli.

Bude každopádně zajímavé sledovat, jak si s notoricky známou látkou poradí tým okolo Ferrella s Reynoldsem. O scénář, režii a produkci by se měla postarat dvojice Sean Anders a John Morris, zodpovědná třeba za (spíše průměrnou) rodinnou komedii Táta je doma.

Níže si můžete připomenout trailer na Zemeckisovu animovanou verzi Vánoční koledy. Bude ta Reynoldsova lepší, nebo alespoň zábavnější?

Titulní fotka je ilustrační.

Zdroj: THR

Vánoční koleda

06.11.2009 | USA
Drama, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 6

Deadpool si zazpívá koledy s Willem Ferrellem | Fandíme filmu Deadpool si zazpívá koledy s Willem Ferrellem | Fandíme filmu Deadpool si zazpívá koledy s Willem Ferrellem | Fandíme filmu Deadpool si zazpívá koledy s Willem Ferrellem | Fandíme filmu Deadpool si zazpívá koledy s Willem Ferrellem | Fandíme filmu Deadpool si zazpívá koledy s Willem Ferrellem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest