Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym

Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Údajná rvačka je ve skutečnosti možná ještě zajímavější, než prosté testosteronové zápolení dvou hvězd.

Země bez zákona, zdařilé drama od Johna Hillcoata na sebe kdysi upoutalo pozornost také kvůli údajnému pěstnímu souboji mezi Tomem Hardym a Shiou LaBeoufem. I samotný režisér tvrdil, že „mezi nimi rozhodně došlo k souboji. Zašlo to tak daleko, že museli být od sebe odtrženi.“ Shia měl Hardymu dokonce uštědřit knockout. Až teď se herec konečně k celé povídačce vyjádřil a uvedl věci na pravou míru.

„Jo, je to pěkná kravina. Neustále jsme spolu zápasili a Tom Hardy je zatraceně velkej chlap, zvláště tehdy byl. Zrovna se totiž připravoval na roli Banea [ve třetím Temném rytíři].“

Celá tato povídačka má v podstatě daleko zajímavější základ. Shia v rozhovoru řekl, že mezi sebou oba pánové neměli žádný svár, šlo o přátelské blbnutí. Hardy prý jednou naběhl do jeho pokoje, Shia byl nahý, a ještě tam měl zrovna dívku, která se strašně vylekala a utekla do kuchyně. Hardy popadl Shiu, hodil si jej na rameno a běžel s ním chodbou. V chodbě se pak začali pošťuchovat. V jednu chvíli se ocitli na kraji schodů, kdy Hardy špatně šlápl a sletěl dolů. Po zbytek natáčení pak všem vykládal, že ho Shia složil a z vtípku se stal drb, kterému leckdo uvěřil.

Oba herci prý takto blbnuli během celého natáčení. Mimo kamery se ale vzájemně uznávají a počas různých rozhovorů a konferencí o sobě vždy mluví s velkým respektem, takže není těžké věřit, že šlo jen o přátelské pošťuchování, které skončilo menší nehodou. LaBeouf v posledních letech zpytuje svědomí a zpovídá se dost otevřeně z hříchů mládí, takže nejspíš můžeme věřit tomu, že si události nijak zvlášť nepřibarvuje.

Shiu letos čeká návrat do kin v autobiografickém filmu Honey Boy, kde hraje svého vlastního otce. Hardy si po loňském komiksovém Venomovi dopřává pauzičku, nicméně už na podzim by se měl vrátit před kamery právě kvůli pokračování komiksovky od Sony.

Galerie: 10

Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu Země bez zákona: Shia LaBeouf vysvětlil, jak to bylo doopravdy s jeho údajnou rvačkou s Tomem Hardym | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest