Nic nás nerozdělí: Ewan McGregor bojuje s následky tsunami

Nic nás nerozdělí: Ewan McGregor bojuje s následky tsunami | Fandíme filmu
Ewan McGregor a Naomi Watts zažijí pod dohledem režiséra Sirotčince katastrofu.

The Impossible (česky Nic nás nerozdělí) pojednává o pravdivém příběhu pětičlenné rodiny, která se v zimě 2004 vydává strávit vánoční svátky do Thajska. Zprvu se Henry, Marie (ústřední dvojice Ewan McGregor a Naomi Watts) a jejich děti těší z exotiky a pohody, rodinná idylka se ale mění v drama po tom, co je celé západní pobřeží Thajska z nenadání smeteno vlnou tsunami. Ačkoli všichni členové pohromu přežijí, od sebe je dělí nespočet nemocnic, útulků a desítky tisíc cizích lidí, mezi kterými musí k sobě najít cestu.

Na filmu spolupracovali českému publiku zatím spíše neznámí tvůrci ze Španělska, režisér Juan Antonio Bayona a scénárista Sergio G. Sánchez, ti na sebe v roce 2007 upozornili prvním společným počinem, hororem Sirotčinec, jemuž se dostalo chvály i za hranicemi Španělska. Kromě již zmíněných herců se nesetkáme s žádnými většími jmény, za zmínku ale stojí oceňovaná Marta Etura (Cela 211 vězeňské peklo, Zatímco spíš) a Geraldine Chaplin (Americano, Vlkodlak).

Dojemný trailer nám napovídá, že samotná katastrofa bude pouze předehrou pro silný příběh, ve kterém nebude o emoce nouze a my bychom od 2. února 2013 pro jistotu neměli do kina bez kapesníků. Charismatická dvojice McGregor a Watts už se společně předvedla ve filmu Hranice života Marca Forstera z roku 2005, dobré herecké výkony budou podle mého názoru tedy samozřejmostí a rozpočet 43 milionů dolarů nebude zbytečná investice.
Posuďte ale sami:

Nic nás nerozdělí: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest