Broken City: Russell Crowe jako prohnilý politik

Broken City: Russell Crowe jako prohnilý politik | Fandíme filmu
Mark Wahlberg se zaplete s nebezpečným starostou New Yorku, v thrilleru Allena Hughese. Pusťte si trailer!

Russell Crowe to sice nemá snadné u novinářů, kterým občas pocuchá hřebínek, ale u diváků a kritiky se mu pořád daří. Gladiátor totiž kromě divokého temperamentu disponuje i dobrým čichem na scénáře a ať už v posledních letech střílel šípy jako Robin Hood nebo prožíval dramatické Tři dny ke svobodě, bylo ho zkrátka vidět. Teď má navíc v ohni hned několik želízek najednou. Aronofskyho Noah se točí, muzikáloví Bídníci se také mají čile k světu a o slovo se tak hlásí i třetí do party – krimi drama Broken City

V něm si Crowe střihne roli newyorského starosty Nicholase Hostetlera, mocného muže, kterého veřejnost miluje. Zdá se ale, že si velkolepá politická kariéra vybírá svou daň v osobní rovině, protože si najímá bývalého policistu Billyho, aby sledoval jeho záletnou manželku. Billy pro starostu získá důkazy o její nevěře, ale až v té chvíli zjišťuje, že všechno není tak, jak se zdá a starosta Hostetler se mu pod kůži dostal hlouběji než by Billymu bylo milé. Hlavní roli si po Croweově boku zahraje Mark Wahlberg, starostovu manželku pak Catherine-Zeta Jones.

Režisérem Broken City je Allen Hughes, který je nejznámější díky thrilleru Z Pekla a postapokalyptické Knize přežití. Na obou snímcích se s ním podílel jeho bratr Albert, jehož projekt s kuriózně podobným názvem Motor City byl nedávno odložen na neurčito.

Z traileru dýchá příjemně dusivá atmosféra, která podává další důkaz o tom, že Mark Wahlberg zkrátka miluje role, ve kterých bude za drsňáka. Ve chvíli, kdy zafunguje i Zeta jako femme fatale a zahrozí neústupný Crowe, odpouštím Hughesovi těžké zklamání z Knihy přežití a začínám se těšit. Americká premiéra je v půlce ledna příštího roku, u nás se dočkáme 21. února.

 

Broken City: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest