The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě

The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
Ezra Miller i nový režisér naznačují, že se po letech odkladů opravdu dočkáme.

Sledovat situaci kolem sólovky superhrdiny Flashe není vůbec jednoduché. Mění se u ní tvůrci, data premiéry a dokonce i název filmu. A nebylo by překvapením, pokud by mnozí fandové očekávání jednoduše vzdali a přestali věřit tomu, že se v dohledné době dočkáme. Nicméně, pokud jde o představitele titulní role Barryho Allena/Flashe Ezru Millera, tak ten naznačil, že film u ledu není.

Během rozhovoru s magazínem W Korea Ezra poznamenal, že může mluvit pouze o projektech, které jsou: "rozhodně potvrzené" a mezi ně zařadil i The Flashe. Což je sice pěkné, ale nedává to vědět, kdy bychom se mohli dočkat. A s ohledem na produkční peklo, kterým si film prochází, to příliš naděje do žil nevlévá. 

Ovšem, ozval se také nový (asi "miliontý") režisér The Flashe Andy Muschietti, který potvrdil, že The Flash bude jeho dalším projektem po aktuálním To Kapitola 2 a kromě toho slíbil, že se dočkáme krásného lidského příběhu a popřel, že by film mohl obsahovat hororové prvky (Andy dosud točil primárně horory):

"Prvky hororu? To si nemyslím. To, co mě na Flashovi přitahuje je prvek lidského dramatu. Lidské pocity a emoce, které jsou součástí tohoto dramatu. Ale bude to také zábava. Nemohu přislíbit, že tu budou prvky hororu, ale určitě to bude nádherný lidský příběh."

Muschietti se tedy zřejmě chce hodně soustředit na civilní život Barryho Allena, který by neměl zůstávat ve stínu superhrdinské zápletky.

Andy by měl vycházet ze scénáře od Christiny Hodson (Birds of Prey) a s produkcí mu opět vypomůže jeho sestra Barbara Muschietti

Datum premiéry aktuálně není známo, ale spekuluje se o roce 2021 nebo 2022. I když s ohledem na minulost filmu je to nutné brát s velkou rezervou...

The Flash je nejrychlejší superhrdina světa DC. Pracuje jako vyšetřovatel a přitom s pomocí svojí nadlidské rychlosti pomáhá lidem. Poprvé jsme jej na plátně pořádně viděli v Justice League, teď dostane vlastní celovečerní film. Hlavní roli hraje Ezra Miller, prozatím se počítá s Kiersey Clemons v roli Iris West, Flashovy vytoužené. Snímek režíruje Andy Muschietti, podle scénáře Christiny Hodson.

Zdroj: W KoreaFandango

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Galerie: 11

The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu The Flash: Herec a režisér se dušují, že nekonečně odkládaný film je vážně na cestě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest