Uncharted: Prokletý film už zase přišel o režiséra

Uncharted: Prokletý film už zase přišel o režiséra | Fandíme filmu
Naughty Dog
Zobrazit další 4 obrázky
Vzniku tohohle filmu opravdu není přáno. Nedávno ohlásil datum premiéry, jen aby o chvíli později ztratil režiséra.

Videoherní adaptaci hry Uncharted měl zrežírovat Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10), a jelikož je premiéra aktuálně naplánována na prosinec příštího roku, bylo by příhodné, kdyby se s projektem trošku hnulo. Jenže teď je Trachtenberg ze hry a my budeme doufat, že Sony najde včasnou náhradu (prý to stihne ještě do konce prázdnin, tak dnes bedlivě sledujte, zda se objeví nějaké oznámení - malá nápověda - v sobotu Hollywood oznámení prakticky vůbec nedělá...) a nebude muset premiéru odsouvat, ale tenhle termín je dost šibeniční, takže uvidíme.

Chystaná filmová verze slavné hry očividně nemá na růžích ustláno. O jejím vzniku už se mluví hezkých pár let a bylo s ní spojeno hned několik režisérských jmen. U studia Sony je v posledních dnech celkově živo a na rozpacích musí být hlavně Tom Holland, představitel mladého Nathana Drakea, hlavní postavy filmové verze Uncharted. Komplikace jsou totiž i s jeho Spider-Manem (další film je téměř jistý, ale nevíme, co přesně od něj můžeme čekat), takže mladý herec se musí obrnit trpělivostí a vyčkávat, jak to s jeho účasti na chystaných projektech nakonec dopadne.

V každém případě se s ním počítá do hlavní role, kdy by měl hrát ještě mladého a nezkušeného dobrodruha, ze kterého se vyklube legendární lovec pokladů. Scénář píší Art Marcum a Matt Holloway, kteří spolupracovali na filmu Muži v černém: Globální hrozba či Transformers: Posledním rytíři. K tomu jim pomáhá ještě Rafe Judkins, který se doposud zaměřoval hlavně na seriály a mimo jiného napsal i pár dílů Agentů S.H.I.E.L.D.u.

Premiéra je naplánována na 18. prosince příštího roku a natáčení by mělo začít zkraje nového roku. Na závěr se můžete podívat na krátký filmeček, ve kterém si hlavní roli zahrál fanoušky vysněný Nathan Fillion. Do celovečeráku se s ním zatím bohužel nepočítá, ale tohle video už nám nikdo nevezme.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Uncharted: Prokletý film už zase přišel o režiséra | Fandíme filmu Uncharted: Prokletý film už zase přišel o režiséra | Fandíme filmu Uncharted: Prokletý film už zase přišel o režiséra | Fandíme filmu Uncharted: Prokletý film už zase přišel o režiséra | Fandíme filmu Uncharted: Prokletý film už zase přišel o režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest