Spielberg a hororoví mistři připravují interaktivní strašidelný film, kde diváci rozhodnou o ději

Spielberg a hororoví mistři připravují interaktivní strašidelný film, kde diváci rozhodnou o ději | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Tvůrci chtějí nadále posouvat a měnit divácký zážitek. Chystá se další interaktivní film.

Alexandre Aja, režisér letošního žraločího hororu Kořist (ale také snímků jako Hory mají oči nebo Noc s nabroušenou břitvou), se ujme zatím neznámého filmu pro produkční společnost Stevena Spielberga. Má se jednat o interaktivní horor, kdy divák do značné míry může ovlivňovat děj filmu díky volbám, které v průběhu učiní. Spielbergova společnost spolupracuje se společností Kino Industries a její CtrlMovie technology, které slouží právě k výrobě větvených filmových příběhů. Diváci mohou s pomocí mobilů hlasovat o tom, kam se děj posune. Technologii CtrlMovie i historii interaktivních filmů jsme vám důkladně představili ve starším článku.

Scénář k chystanému hororu napíše Jeff Howard (chválený seriál The Haunting of Hill House), Mike Flanagan (Doktor spánek) a Nick Simon (The Girl in the Photographs) a podílet se na něm bude i sám režisér.

Film je tedy v rukou hned několika hororových tvůrců, navíc pod záštitou Spielbergovi společnosti, takže by nás někdy v budoucno mohla čekat opravdu strašidelná zábava. Se svým interaktivním filmem s názvem Black Mirror: Bandersnatch přišel minulý rok i Netflix, takže pokud vás zajímá, jak taková interakce a možnost volby děje probíhá, určitě můžete vyzkoušet.

Titulní obrázek je z Bandersnatche.

Zdroj: Collider

Galerie: 3

Spielberg a hororoví mistři připravují interaktivní strašidelný film, kde diváci rozhodnou o ději | Fandíme filmu Spielberg a hororoví mistři připravují interaktivní strašidelný film, kde diváci rozhodnou o ději | Fandíme filmu Spielberg a hororoví mistři připravují interaktivní strašidelný film, kde diváci rozhodnou o ději | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest