Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem

Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér Todd Phillips vysvětluje svoje pojetí filmu, Joaquin Phoenix se rozpovídal o tom, proč zprvu roli nechtěl vzít a jsou tu nejnovější upoutávky a fotky.

S blížícím se vydáním kolem sebe Joker stále stahuje více a více pozornosti. Ještě aby ne, když tvůrci lákají na komiksovku, jaká tu ještě nikdy předtím nebyla, přičemž ji někteří dokonce označují za triumf kinematografie. Film se dokonce dostal i do hlavních soutěží na prestižních festivalech v Benátkách a Torontu, tedy na jedny z festivalů, které jsou často startovací pozicí pro mnohé oscarové filmy. A to je výhrada, kterou před Jokerem žádný jiný komiksový film dosud nedostal. Tvůrci tedy ani v nejmenším nezahálí a na film lákají, jak jen můžou. Díky tomu se nám pod ruce dostala řada nemalá řada novinek.

O naprostou většinu nových prohlášení se postaral hlavně režisér Todd Phillips. Podle svých slov se do filmu snažil zasadit důležité poselství. Snímek je pak podle něj hodně provokativní, ale ne vyloženě politický. Ve snímku si nejspíš najde každý něco jiného. Část lidí v něm uvidí „jen” další verzi Jokerova příběhu, jiní v něm zase uvidí i něco víc. V tomto ohledu režisér film přirovnal k Temnému rytíři, který není na poselství divákům zcela postavený, komentář dnešního dění ale stejně dokáže přinést.

Režisér se pak nevyhýbá ani možnosti pokračování. Podle svých slov by s Joaquinem Phoenixem, který hraje v hlavní roli, natočil doslova cokoliv. Kdyby byli herec a studio pro a kdyby na prvního Jokera přišlo dost diváků, tak by prý neměl sebemenší problém vymyslet něco nového a parádního.

K filmu se vyjádřil i samotný Phoenix. Konkrétně promluvil o své původní nejistotě, kdy váhal zda by se měl do filmu zapojit. Bál se prý, že bude film následovat šlépěje jiných podobných snímků a místo propracovaných postav nabídne jen ohrané archetypy, se kterými se diváci nebudou schopni sžít. Pak se ale prý jeho obavy rychle rozplynuly a na Jokera se podle něj můžeme opravdu těšit.

Aby toho pak nebylo málo, hned zítra se dočkáme nového traileru. Ten první, který vyšel už před necelými pěti měsíci byl neskutečně atmosférickou lahůdkou, tak se snad i tentokrát dočkáme neméně povedené ukázky, která by mohla prozradit i něco málo k samotnému ději. Kromě toho se dostaly na světlo světa i zbrusu nové fotky. Samozřejmě se na ně můžete podívat dole v galerii. Na závěr pro vás máme ještě řadu krátkých klipů, které předcházejí zítřejšímu traileru.

Co vy? Těšíte se na Jokera? Má třeba podle vás potenciál stát se nejlepší komiksovkou roku? Napište nám do komentářů. 

Film se zaměří na ústředního protivníka [Batmana] a jedná se originální samostatně stojící příběh, který zatím nikdy nebyl k vidění na stříbrném plátně. Režisér Todd Phillips nabídne příběh muže jménem Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), někoho, koho společnost přehlíží a nejedná se jen o studii někoho, kdo je drsný, ale také odstrašující případ v širším slova smyslu. Premiéra je naplánována na 3. října 2019.

Zdroje: Total Film I, II, III,

Galerie: 8

Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu Joker se může dočkat pokračování, nový trailer je za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest