Her & Him: Disneyovská herečka Bella Thorne zveřejní svoji režijní prvotinu na PornHubu

Her & Him: Disneyovská herečka Bella Thorne zveřejní svoji režijní prvotinu na PornHubu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Bývalá hvězdička Disneyho si vybrala pro svůj režijní debut zajímavou platformu. 

Není ničím výjimečným, že se dětské hvězdičky s přibývajícími roky snaží vymanit ze škaltulky "roztomilé tvářičky" a začnou se zaměřovat na projeky, které jsou protikladem filmů/seriálů, které je proslavily. 

Výjimkou není ani Bella Thorne, která se nejvíce zapsala do povědomí díky seriálu společnosti Disney, Shake It Up. Bella očividně hodlá světu dokázat, že to není jen sladká tvářička ze seriálů pro dětské publikum a tak jsme ji mohli vidět například v kontroverzním thrilleru Mladí zabijáci.

A vlastně tak není překvapením, že ani její režijní debut nebude úplně standardní. Krátký film se jmenuje Her & Him a je popisován jako variance na příběh o Romeovi a Julii. To nezní zrovna originálně, ale pozor, film nabídne proslulý server s erotickým obsahem PornHub

Her and Him bude podívaná pro dospělé, ve které budou hlavní hrdinové zápasit o to, kdo je dominantní a kdo submisivní. Oficiální synopse zní následovně:

"Her & Him se zaměří na popudlivého dvacátníka, který narazí na překvapivou zprávu v telefonu své přítelkyně, což naruší jejich ranní rutinu a vše se zvrhne v sexuální střet mimo jejich kontrolu."

Do hlavních rolí byli obsazeni dva pornoherci se skvělými jmény Abella Danger a Small Hands a svou premiéru si film odbude na filmovém festivalu v německém Oldenburgu, poté bude k dispozici na placené službě Pornhub Premium.

Své rozhodnutí natočit erotický film Bella vysvětlila následovně:

"Ideou skrývající se za tímto příběhem bylo jednoduše vytvořit tyhle dvě dynamické postavy, které oscilují mezi dominancí a submisivitou. Původně jsem chtěla natočit vánoční hororový film a místo toho jsem vytvořila velmi krásnou éterickou zářivou vizi. Někdy přemýšlíte nad tím, že chcete vytvořit něco specifického a poté se rozmyslíte a vydáte se úplně jiným směrem."

Ano, erotický film o dominanci a podřízenosti je určitě výrazně jiný směr než vánoční horor, o tom rozhodně nelze pochybovat.

Titulní obrázek je z filmu The Babysitter.

Zdroj: The Wrap, IW, ThePlaylist

Galerie: 3

Her & Him: Disneyovská herečka Bella Thorne zveřejní svoji režijní prvotinu na PornHubu | Fandíme filmu Her & Him: Disneyovská herečka Bella Thorne zveřejní svoji režijní prvotinu na PornHubu | Fandíme filmu Her & Him: Disneyovská herečka Bella Thorne zveřejní svoji režijní prvotinu na PornHubu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest