Rychle a zběsile 9: K obsazení se přidává další Strážce galaxie

Rychle a zběsile 9: K obsazení se přidává další Strážce galaxie | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Mary Poppins a Groot opět na scéně. Příkládáme i další fotky z natáčení.

Po povedeném spin-offu k sérii Rychle a zběsile, který poslal do akce dvojici Hobbs a Shaw, se fanoušci nyní mohou těšit na kvapem se blížící regulérní devátý díl v sérii. Úspěšný osmý film přivedl do hry novou postavu, kyberteroristku Cipher s tváří Charlize Theron, která se vrátí v devítce. Pokračování ovšem nabralo i další herecké posily, které si v sérii odbydou premiéru. Jednou z nich je již dříve oznámený wrestler John Cena (který si pomalu buduje hollywoodskou kariéru po vzoru Dwayna Johnsona nebo Davea Bautisty) a tou druhou je nově oznámený Michael Rooker, známý především jako Yondu z marveláckých Strážců galaxie nebo jako Merle Dixon z Živých mrtvých.

Server Deadline informoval, že si Rooker zahraje postavu jménem Buddy. Jakou roli v příběhu sehraje zatím není známé. Herec se k obsazení přidal na poslední chvíli v době, kdy probíhá natáčení. Scénář k filmu napsal Daniel Casey ve spolupráci s Chrisem Morganem. Režie se ujal již osvědčený Justin Lin, pro kterého to bude již pátý film v sérii po Tokijské jízdě a čtvrtém, pátém i šestém dílu. Film má naplánovanou premiéru na 22. května příštího roku.

Mezi herce, jejichž návrat byl dávno potvrzen patří samozřejmě Vin Diesel a Michelle Rodriguez, dále Tyrese Gibson, Ludacris a Natalie Emmanuel, vrací se také Jordana Brewster. Oznámeny byly i herečky Charlize Theron jako Cipher a Helen Mirren. Mezi nové tváří již zmínění John Cena a Michael Rooker. 

Video z instragramového učtu Tyrese Gibsona ukazuje přípravu herce na akční scénu. V galerii si pak můžete prohlédnout další fotky z natáčení s režisérem Justinem Linem.

Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Rychle a zběsile 9: K obsazení se přidává další Strážce galaxie | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: K obsazení se přidává další Strážce galaxie | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: K obsazení se přidává další Strážce galaxie | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: K obsazení se přidává další Strážce galaxie | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: K obsazení se přidává další Strážce galaxie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest