Nový film Mortal Kombat nebude extra temný, naznačil jeho scenárista

Nový film Mortal Kombat nebude extra temný, naznačil jeho scenárista | Fandíme filmu
A které postavy budou v centru dění?

Na třetí hraný film Mortal Kombat fandové čekají roky a roky. A přestože se občas objeví zprávy o tom, že vznikne, tak k tomu zatím nedošlo. 

Aktuálně se ale počítá s tím, že reboot bude, ovšem jeho producent James Wan poznamenal, že ho nechtějí uspěchat. Teď se o novém filmu rozpovídal scenárista Greg Russo:

"Ano, myslím si, že [tón filmu] je zásadní, pokud jde o tenhle materiál. Existuje opravdu super vážná temná verze? Hádám, že ano, ale o tom pro mě Mortal Kombat není. Jen se podívejte například na Kana, je to skvělá postava. Vždy hláškuje. Pro mě je potřeba určitá lehkost a zábavný tón. I když je tu násilí a souboje, skutečné riziko a emocionální investice pro všechny zúčastněné, nakonec by to i tak měla být zábava a neměl by chybět smysl pro humor. I když je mi proti srsti srovnávat to s Marvelem, oni jsou zábavní a vtipkují, nicméně náš film bude o něco dospělejší."

To asi není něco, co by milovníky Mortal Kombat potěšilo. Ti jistě čekají na drsný a brutální film, který nabídne pořádné fatalitky. A v minulosti se zdálo, že se ho dočkáme. Na reboot měl dohlédnout Kevin Tancharoen, který natočil fanouškovský film Mortal Kombat: Rebirth a webový seriál Mortal Kombat: Legacy. Nakonec ale ve Warner Bros. s natočením celovečerního filmu otáleli a Tancharoen odstoupil. Zdá se, že s jeho odchodem zmizel i nápad nabídnout výrazně drsnější podívanou, což je škoda. 

Russo se také vyjádřil k tomu, které postavy budou v centru dění:

"To je těžká otázka. Nemohu vše prozradit, ale mohu říct, že původní sedmička (Johnny Cage, Liu Kang, Sonya Blade, Raiden, Kano, Sub-Zero a Scorpion, pozn. redakce) je důležitá. Myslím, že je důležitá pro každou adaptaci tohoto materiálu."

Dá se ale tušit, že uvidíme i další bijce, například Kitanu, Shang Tsunga a další. Otázkou ale je, kdy to bude. Datum startu natáčení ani premiéry oznámeny nebyly.

Zdroj: Discussing Film

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest