Zombie Tidal Wave: Ian Ziering přešel od žraločích tornád k záplavě zombies

Zombie Tidal Wave: Ian Ziering přešel od žraločích tornád k záplavě zombies | Fandíme filmu
Na diváky stanice Syfy se o víkendu přiřítí přílivová vlna nemrtvých.

Ian Ziering se proslavil díky seriálu Beverly Hills 90210, ale poté jeho hvězda začala vyhasínat. Ovšem, to se změnilo, když se objevil v televizním film Sharknado/Žralokonádo stanice Syfy

To se zařadilo mezi filmy, které jsou "tak špatné, až jsou dobré" a hodně rychle si vybudovalo kultovní status. Ostatně není to žádné velké překvapení, ne každý den vidíte ve filmu tornádo, jehož součástí jsou krvelační žraloci. 

Projekt se dočkal hned pěti pokračování, kdy to poslední bylo odvysíláno v srpnu minulého roku. Nicméně, Ian bez práce dlouho nezůstal, začal pracovat na sérii BH90210, která není pokračováním Beverly Hills 90210, ale mapuje to, co se dělo, když se herci rozhodli natočit reboot Beverly Hills 90210 (nicméně jde fiktivní verze herců, nejedná se o dokumentární podívanou). 

Ale zdá se, že Ianovi "béčkové vody" chybí, protože se upsal dalšímu zběsilému filmu od Syfy a to Zombie Tidal Wave

Ian se nejen ujal hlavní role Huntera Shawa, ale také film, který se natáčel v Thajsku, produkoval. Jak se dalo čekat, zápletka je svérázná, soustředí se na partičku lidí, kteří se snaží uniknout před hordou zombie, která přišla z moře.

A jak všichni víme, "vodní" nemrtví mají nejen modrou barvu kůže, ale také krev. Respektive jsme to nevěděli, ale trailer na Zombie Tidal Wave nás o tom poučil. 

Upoutávka nabízí to, co se dalo čekat, laciné vizuály a triky, ne zrovna oscarové herecké výkony, trapně úsměvné momenty, slušné množství krve a také to, co slibuje název, tedy přílivovou vlnu zombíků. 

Je otázkou, zda to bude tak ujeté, až to bude zábavné nebo to bude jen nepovedený škvár. Diváci se to dozví už o tomto víkendu, kdy Syfy Zombie Tidal Wave uvede

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest