Jack Reacher: Odlehčená akční zábava

Jack Reacher: Odlehčená akční zábava | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Plnohodnotný trailer na připravované akční dobrodružství Toma Cruise je svižný, má šmrnc a nechybí v něm dostatek nadsázky.

Ve druhé polovině minulého desetiletí hvězda Toma Cruise neodvratně vyhasínala. Jeden z největších hollywoodských hitmakerů devadesátých nemohl natrefit na pořádný hit, až loni přišlo povedené pokračování "huntovské" špionážní série Mission: Impossible. Jelikož se Ghost Protocol setkal se všeobecným nadšením, mohl rodák ze Syracuse plánovat svůj comeback. Jedním z připravovaných projektů je i akční krimi Jack Reacher, ve kterém si hvězda Top Gunu či Minority Report střihne roli bývalého armádního vyšetřovatele, jenž musí odhalit tajemné spiknutí a rozlousknout případ nebezpečného odstřelovače. Režie se ujal Christopher McQuarrie, tedy tvůrce zodpovědný za neprávem přehlížené Únosce z roku 2000. Herecký ansámbl vypadá velmi slušně, jelikož Cruisovi budou sekundovat Werner Herzog, Rosamund Pike, Robert Duvall, Richard Jenkins nebo Jai Courtney, jenž vám byl nedávno představen jako syn Bruce Willise v teaseru k zatím poslední Smrtonosné pasti.

V první upoutávce jsme se dočkali především přímočaré a nikterak zvlášť nápadité akce. Čerstvý trailer se však tváří trošku odlišně, protože hlavní hrdina je konečně vykreslen jako charismatický a nekompromisní tvrďák, který sice nejde pro ránu daleko, ale tu a tam dokáže vypustit i velmi vtipnou hlášku. Právě dostatek nadhledu dodává materiálu správnou šťávu, přičemž kombinace akčních sekvencí a vkusného humoru je tím, co by diváka mohlo zaujmout. Krásný příkladem je poslední scéna. Filmová adaptace novely One Shot britského spisovatele Lee Childa vtrhne do českých kin 3. ledna 2013 pod názvem Jack Reacher: Poslední výstřel. V galerii pod trailerem si můžete prohlédnou dva nové plakáty.

Jack Reacher: Trailer #2

Galerie: 2

Jack Reacher: Odlehčená akční zábava | Fandíme filmu Jack Reacher: Odlehčená akční zábava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest