Video: Jak by to vypadalo, kdyby byly marvelovky mládeži nepřístupné

Video: Jak by to vypadalo, kdyby byly marvelovky mládeži nepřístupné | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Štít Kapitána Ameriky půlí těla ve dví, Falcon křídly usekává hlavy a Scarlet Witch drtí lidská těla. Tvůrci počítačových efektů předělali celé dvě scény do brutální podoby. 

Všechny filmy ze série Marvel Cinematic Universe (MCU) jsou mládeži přístupné. Na rozdíl od takového Deadpoola, Logana či Kingsmanů cílí na široké publikum a nabízí zábavu všem věkovým kategoriím. Na tom samozřejmě není nic špatného, ze samotných tržeb lze vyčíst, že vše funguje tak, jak má. Jak by ale vypadal například takový Captain America: Občanská válka nebo první Iron Man, kdyby byl mládeži nepřístupný?

Odpověď na tuto otázku nám nabídli talentovaní tvůrci z YoutTube kanálu Corridor Crew, kteří se zabývají tvorbou speciálních efektů. Ti celé dvě scény z MCU filmů předělali do mládeži nepřístupné podoby. Štít Kapitána Ameriky půlí těla ve dví, Falcon křídly usekává hlavy a Scarlet Witch drtí lidská těla. Video neobsahuje jen hotové scény, ale podíváme se přímo do procesu tvorby vizuálních efektů. Pro fanoušky MCU či filmů obecně jde o „must-see“ video.

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Video: Jak by to vypadalo, kdyby byly marvelovky mládeži nepřístupné | Fandíme filmu Video: Jak by to vypadalo, kdyby byly marvelovky mládeži nepřístupné | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest