Rudá Sonja chce být "Temným rytířem a Deadpoolem" dámských komiksovek

Rudá Sonja chce být "Temným rytířem a Deadpoolem" dámských komiksovek | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Fantasy bojovnici divákům představila spolupráce s Schwarzeneggerem v 80. letech, původně je však z knih a hlavně komiksů.

Fantasy Rudá Sonja je jedním z oněch projektů, které se ocitly v takzvaném produkčním pekle. Vznik filmu je prostě extrémně komplikovaný a tvůrci se u něj střídají jako na běžícím páse. Nejdříve ho měl režírovat Robert Rodriguez, z toho sešlo, následně Simon West, ani to se nepovedlo a za kameru se nepostavil ani jeho nástupce Bryan Singer, kterému zrovna nepomohla nařčení ze sexuálního obtěžování a pracovní nekázně.

Aktuálně platí, že se o režii i scénář postará Jill Soloway, která stojí za seriálem Transparent. A Jill se nemůže dočkat toho, až padne první klapka (snad tedy padne):

"Nemohu se dočkat, až přivedu epický svět Rudé Sonji k životu. Prozkoumat tuhle působivou mytologii a rozvíjet představu toho, co znamená být hrdinkou, je splněný umělecký sen."

Tvůrkyně má s filmem opravdu velkolepé plány a spojuje ji s velmi zvučnými projekty:

"Vidím ji [Rudou Sonju] tak trochu jako první zlobivou holku mezi superhrdiny. Víte, něco jako je Batman z Temného rytíře nebo Deadpool. Svět se pro superhrdiny aktuálně výrazně mění, takže se nejen opravdu těším na to, až otestuji autorské a režisérské hranice své dosavadní tvorby, ale také až otestuji hranice žánru jako takového."

Těžko říct, jak film dopadne a bude zajímavé to sledovat, protože se Jill během své kariéry soutředila na netradiční ženské postavy, nicméně velký blockbuster zatím na kontě nemá. Tak snad nebude Rudá Sonja jen zádumčivým feministickým dramatem, ale také pořádně drsnou akcí. 

Zatím nebylo staveno, kdy se filmu dočkáme, ovšem snad už se tentokrát opravdu dostane do produkční fáze a nedojde k dalším změnám v případě tvůrčího týmu a s tím spojeným zpožděním.

Zdroj: Deadline

Rudá Sonja

03.07.1985 | USA, Nizozemsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Rudá Sonja chce být "Temným rytířem a Deadpoolem" dámských komiksovek | Fandíme filmu Rudá Sonja chce být "Temným rytířem a Deadpoolem" dámských komiksovek | Fandíme filmu Rudá Sonja chce být "Temným rytířem a Deadpoolem" dámských komiksovek | Fandíme filmu Rudá Sonja chce být "Temným rytířem a Deadpoolem" dámských komiksovek | Fandíme filmu Rudá Sonja chce být "Temným rytířem a Deadpoolem" dámských komiksovek | Fandíme filmu Rudá Sonja chce být "Temným rytířem a Deadpoolem" dámských komiksovek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest