Rudá Sonja se ve světle skandálů Bryana Singera odkládá

Rudá Sonja se ve světle skandálů Bryana Singera odkládá | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 4 obrázky
Společnost Millenium už za režisérem nestojí tak pevně jak dřív a raději couvla.

Nová Rudá Sonja se měla začít natáčet letos v létě v Bulharsku, ve skandálů obestírajících režiséra Bryana Singera však byl projekt odložen na neurčito. Singer nebyl z režisérské židle oficiálně odvolán, avšak zástupce produkční společnosti Millenium potvrdil, že snímek v tuhle chvíli není nadále zařazený do rozpisu připravovaných projektů. Šéf Millenium Films Avi Lerner se Singera v minulosti zastával s tím, že jakkoliv je podobná obvinění potřeba brát smrtelně vážně, o definitivní vině nebo nevině nerozhoduje Twitter, ale soud. A Bryan nikdy odsouzený nebyl. Na druhou stranu se ukazuje, že mediální tlak byl zkrátka příliš velký a Lerner pro svoje přesvědčení nehodlá riskovat finanční debakl. Jestli se Sonja jakýmkoliv způsobem posune kupředu, budeme vás informovat.

Rudá Sonja je mistrná šermířka a bojovnice, která má rozsáhlé zkušenosti v boji s nadpřirozenem. Prapůvodní inspirací pro Rudou Sonju je vedlejší postava z povídky Roberta E. Howarda, autora Conana. Novou verzi postavy představilo nakladatelství Marvel v 70. letech minulého století právě v Conanových komiksech. Následně dostala vlastní sérii a v roce 2005 další, když Sonju převzalo nakladatelství Dynamite. Znát můžete filmovou verzi z roku 1985, kde si Sonju po boku Conana (Arnold Schwarzenegger) zahrála Brigitte Nielsen.

Dole v galerii: Rudá Sonja z roku 85.

Zdroje: THR, Variety

Galerie: 5

Rudá Sonja se ve světle skandálů Bryana Singera odkládá | Fandíme filmu Rudá Sonja se ve světle skandálů Bryana Singera odkládá | Fandíme filmu Rudá Sonja se ve světle skandálů Bryana Singera odkládá | Fandíme filmu Rudá Sonja se ve světle skandálů Bryana Singera odkládá | Fandíme filmu Rudá Sonja se ve světle skandálů Bryana Singera odkládá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest