William Shatner si chce zahrát ve Star Treku Quentina Tarantina

William Shatner si chce zahrát ve Star Treku Quentina Tarantina | Fandíme filmu
Představitel původního kapitána Kirka by se návratu do universa Star Trek nebránil.

Aktuálně v kinech Quentin Tarantino boduje se svou novinkou Tenkrát v Hollywoodu, ale spouta fandů doufá, že teď, když má nyní "volno", konečně začne pracovat na filmu Star Trek, o kterém se mluví už poměrně dlouhou dobu. 

Sice není úplně jasné, jak to s filmem bude, detailů moc neznáme (kromě toho, že by mohl mít přístupnost R a Tarantino by rád natočil "Pulp Fiction ve vesmíru"), tím pádem se neví ani to, koho konkrétně uvidíme. Ale představitel kapitána Kirka z kultovního seriálu Star Trek William Shatner z šedesátých let by se návratu nebránil:

„Quentin Tarantino řekl do novin...někdo mi to převyprávěl...že mě zbožňuje. A Quentine, i já tebe zbožňuju. Jestli natočíš Star Trek po padesáti letech a po pár kilech navíc, tak za mě bez problémů. Rád do toho půjdu. Nicméně, jestli o mě [Tarantino bude skutečně mít zájem,] to nevím.“

William to sice poznamenal s úsměvem, ale faktem je, že je mu 88 let, což už je relativně dost a je jasné, že jeho role by nemohla být příliš fyzicky orientovaná. 

Což by se dalo nějak zařídit, speciálně pak s ohledem na to, že se Tarantino nechal několikrát slyšet, že Williama a jeho podání Jamese T. Kirka zbožňuje. 

Tak snad to pánové nějak vymyslí. Ovšem, zatím není jasné, kdy padne první klapka nebo, kdy bychom se mohli dočkat premiéry.

Zdroj: Reuters

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest