Deadpool 3: Chystá se pro 5. Fázi Marvel Cinematic Universe?

Deadpool 3: Chystá se pro 5. Fázi Marvel Cinematic Universe? | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 5 obrázků
Režisér David Leitch nic moc neví, zato Ryan Reynolds s hravostí sobě vlastní škádlí fanoušky.

Situace kolem budoucího osudu Deadpoola je pořád poměrně nejasná. Vlastně nikdo z veřejnosti s jistotou neví, kam přesně oblíbený hrdina směřuje a co se s ním bude dít dál. A i když v to mnozí doufali, nic neobjasnil ani nedávný Comic-Con, na kterém měl Marvel rozsáhlou prezentaci. Šéf studia Kevin Feige se sice zmínil o přípravě filmů s X-Meny, do jejichž univerza Deadpool dosud zapadal, specificky však o hláškujícím zabijákovi nepadlo ani slovo, přestože ho podle staršího vyjádření šéfa společnosti Disney (nový Deadpoolův vlastník) znovu uvidíme. Vědí o budoucnosti něco alespoň původní tvůrci?

Nedávno o situaci promluvil režisér Deadpoola 2 David Leitch (Atomic Blonde, John Wick) na premiéře svého nového filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. Vyjádřil svůj obrovský entuziasmus ohledně postavy a prý by se neskutečně rád podílel i na tvorbě třetího dílu. Marvel s ním nicméně neudržuje žádný kontakt a do vývoje filmu, pokud vůbec nějaký v téhle době probíhá, ho nijak nezapojuje.

O něco větší naděje ve fanoušcích vyvolává zpráva, kterou na Instagramu sdílel Ryan Reynolds, Deadpoolův představitel. Ten sdílel humoristickou fotku (najdete ji dole v galerii), na které „vyšetřuje“, kdo před pěti lety nechal na internet „uniknout“ testovací video, díky kterému nakonec tehdy studio Fox konečně svolilo k natáčení. Konkrétně k fotce připsal: „Vyšetřování míří do svého pátého roku. Nebo jak tomu říkám já, do páté Fáze. Miluju konspirace“. Fázi Reynolds napsal jako „Phase 5“, s velkým P na začátku. Fanoušci tak začali spekulovat o tom, zda to znamená, že Deadpool bude součástí 5. Fáze filmového světa Marvelu, o které zatím víme, že by snad její součástí měli být Captain Marvel 2, Black Panther 2, Strážci Galaxie 3 a nový Blade.

Tak co vy na to? Ví Ryan něco konkrétního? Anebo jen tak blbne, aby vyprovokoval odezvu fanoušků a přesvědčil tak další studio o tom, že Deadpool zkrátka má divácký potenciál? A kdyby se v páté fázi skutečně vrátil, chtěli byste, aby jej znovu režíroval David Leitch?

Zdroje: Uproxx, ComicBook, Ryan Reynolds

Galerie: 6

Deadpool 3: Chystá se pro 5. Fázi Marvel Cinematic Universe? | Fandíme filmu Deadpool 3: Chystá se pro 5. Fázi Marvel Cinematic Universe? | Fandíme filmu Deadpool 3: Chystá se pro 5. Fázi Marvel Cinematic Universe? | Fandíme filmu Deadpool 3: Chystá se pro 5. Fázi Marvel Cinematic Universe? | Fandíme filmu Deadpool 3: Chystá se pro 5. Fázi Marvel Cinematic Universe? | Fandíme filmu Deadpool 3: Chystá se pro 5. Fázi Marvel Cinematic Universe? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest