Warcraft: Režisér naznačil, o čem by byly následující filmy, pokud by vznikly

Warcraft: Režisér naznačil, o čem by byly následující filmy, pokud by vznikly | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Duncan Jones je zklamaný z toho, že jednička diváky příliš neoslnila.

Film Warcraft z roku 2016 nebyl úplným propadákem, na to, že šlo o videoherní projekt, byl relativně koukatelný. Ovšem, žádný velký zázrak to také nebyl, ať už je řeč o kvalitativní stránce, tak o tržbách. Ty se zastavily na částce cca 434 milionů dolarů, což se nemusí zdát jako málo, ale rozpočet byl 160 milionů dolarů a to znamená, že se sice film zaplatil a možná i něco málo vydělal, ale velké výnosy společnosti Universal Pictures nepřinesl.

Nezdá se tak, že by byl příliš pravděpodobný vznik celé trilogie, kterou měl velký fanoušek Warcraftu režisér Duncan Jones původně v plánu. Samozřejmě je zklamaný z toho, že další dva filmy zřejmě nebudou a mrzí ho i to, že jeho zpracování jedničky u fandů nerezonovalo tak, jak doufal. 

Není tedy příliš reálné, že bude trilogie dokončena, ale Duncan alespoň naznačil, na co by se pokračování soustředila:

"Pro mě je to příběh o Gul´danovi a boji s falešností. O symbolu a kmeni, kterého byl  [Durotan] vůdcem a který vzal pryč z jejich umírajícího světa a začal s ním budovat nový domov na planetě Azeroth. A k tomu by skutečně došlo skrze jeho malého syna, který by, jak zarytí fandové vědí, vyrostl v postavu známou jako Thrall. Takže by to bylo o tomto příběhu a o tom, jak orkové opustili jejich domov a založili nový domov na Azerothu. To byl příběh na tři filmy a já bych v tom chtěl pokračovat."

Jak ale bylo naznačeno, nevypadá to, že by další díly vznikly. Sám Duncan dal na Twitteru v minulém roce vědět, že šance nejsou dobré. Jeho plány se tak asi naplnění nedočkají.

Zdroj: Collider

Warcraft: První střet

10.06.2016 | USA, Kanada, Čína, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Warcraft: Režisér naznačil, o čem by byly následující filmy, pokud by vznikly | Fandíme filmu Warcraft: Režisér naznačil, o čem by byly následující filmy, pokud by vznikly | Fandíme filmu Warcraft: Režisér naznačil, o čem by byly následující filmy, pokud by vznikly | Fandíme filmu Warcraft: Režisér naznačil, o čem by byly následující filmy, pokud by vznikly | Fandíme filmu Warcraft: Režisér naznačil, o čem by byly následující filmy, pokud by vznikly | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest