The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer

The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Travolta jako introvertní úchylák, který si libuje ve šmírování a ubližování.

Fred Durst, zpěvák a rapper, se nejspíš snaží kráčet ve šlépějích Roba Zombieho. Potichoučku totiž natočil svůj už třetí celovečerní film. V poměrně slizky vyhlížejícím snímku The Fanatic hraje John Travolta místního šmíráka. Je tak trošku ironií, že někdejší miláček žen z dob Pomády či Horečký sobotní noci kompletně změnil image a většině dam by nejspíš byl naprosto odporný.

Travolta si v posledních letech si vybíral projekty, které z něj spíš než hvězdu činily spíše adepta na zlatou malinu. Jestli se s novým snímkem něco změní není vůbec jisté, nicméně, pokud čekáte na nový Pátek třináctého, možná vás tento film alespoň částečně potěší. Alespoň to slibuje trailer.

The Fanatic vypráví příběh Moose (Travolta), jehož koníčkem je šmírování celebrit. Jeho oblíbencem je jedinec, kterého hraje Devon Sawa. Obyčejné šmírování se však brzy zvrhne v uspokojování skrytých choutek a známá celebrita se ocitá ve smrtelném ohrožení. Ačkoli základní námět není bůhví jak originální, kombinace netypického režiséra a Travoltova slizkého vzhledu, by po zhlédnutí traileru snad mohla v divákovi vzbudit alespoň nějakou zvědavost.

Jak The Fanatic působí na vás?

Moose je zapálený fanoušek, který je posedlý svým oblíbeným akčním hrdinou, Hunterem Dunbarem. Když má konečně příležitost se s Hunterem setkat, je vykázán jeho spolupracovníky a o svou šanci přichází. Proto vyhledá pomoc jeho přítelkyně Leahy, zkušené paparazzi, která ví, jak najít dům, ve kterém jeho oblíbená celebrita žije. Moose se rozhodne Huntera tajně sledovat a konečně se dočká i osobního setkání, které si podle svého zasloužil. Zpočátku je zcela neškodný, jenže za čas jeho posedlost začne sílit. Moose se k domu opakovaně vrací, návštěvy nabírají na intenzitě a herec Hunter Dumbar se ocitá ve skutečném nebezpečí.

 

Galerie: 7

The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer | Fandíme filmu The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer | Fandíme filmu The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer | Fandíme filmu The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer | Fandíme filmu The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer | Fandíme filmu The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer | Fandíme filmu The Fanatic: John Travolta jak vystřížený z Pátku třináctého, mrkněte na trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest