Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa

Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tentokrát se postaví proti Dannymu Hustonovi. Nejnovější trailer doplňuje sada plakátů.

Nejdříve padl Olympus, poté Londýn a tentokrát to bude "Angel". Příští měsíc, a to konkrétně 23. srpna, se američtí diváci dočkají filmu Angel Has Fallen a z předchozích upoutávek víme, že i když opět došlo ke změně režiséra (tentokrát jím bude Ric Roman Waugh), stále lze očekávat staromilskou akční podívanou. Tak snad se dočkáme i premiéry v Česku a na Slovensku.

Nový trailer také nepřináší nic, co bychom v minulosti neviděli. Máme tu drsného hrdinu, který už trochu stárne, ale pořád se ještě umí ohánět, klasické falešné obvinění à la Uprchlík, svižné akční scény, laciné (ale zábavné) hlášky a nechybí samozřejmě velká láska k rodině. 

Je to jedno klišé za druhým, o tom není sporu, ale pořád to ještě docela slušně funguje. Nedá se předpokládat, že Angel Has Fallen přinese do žánru něco nového, ale pokud máte chuť na "oldschoolovou" akční podívanou, která se nebojí trošky brutality, tak byste mohli být spokojeni. Navíc, když ústředního padoucha ztvární skvěle slizký Danny Huston.

Mrkněte do galerie, čekají tam na vás plakáty s jednotlivými postavami.

Při dalším útoku na prezidenta je obviněn z pokusu o atentát hrdina v podání Gerarda Butlera. Ten je záhy zadržený. Aby dokázal svou nevinu, ochránil svou rodinu a zabránil útočníkům v dokončení mise, musí se vydat na útěk. Jdou po něm zabijáci i FBI a pomocnou ruku mu může podat jediný člověk, kterému může vidět – dlouho odloučený otec v podání Nicka Nolteho. Dále hrají Morgan Freeman, Dany Houston, Lance Reddick, Jada Pinkett Smith nebo Tim Blake Nelson. Mezinárodní datum premiéry je stanovené na 23. 8. 2019.

Pád anděla

USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Trailer dává vědět, že Gerald Butler nepatří do starého železa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest