Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie

Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dosud Gerard Butler ochraňoval prezidenta, teď v prvé řadě musí zachránit krk sám sobě.

V roce 2013 nastala jedna z těch situací, kdy Hollywood v krátkém čase vyplivne na trh dva filmy se stejným tématem. Ačkoliv Útok na Bílý dům byl po všech směrech vydařenější než Pád Bílého domu, Útok šel do kin až jako druhý a upadl v zapomnění, zatímco z Pádu se rozvinula akční série, která nám letos naservíruje už třetí béčkovou řezničinu s buldokem Gerardem Butlerem.

Zatímco v prvních dvou filmech ochraňoval hlavní hrdina Mike Banning (Butler) prezidenta osobně, ve trojce se o to pokusí na dálku a o život půjde především jemu. Dlouho to vypadalo, že snímek Angel Has Fallen bude pojednávat o útoku na prezidentské letadlo Air Force One. Film se však připravuje už od roku 2016 a od té doby se scénář buď zásadně vyvinul, nebo před námi propagační kampaň tají, protože v trailerech ani oficiální synopsi není po letadlu ani vidu ani slechu.

Místo toho dostáváme příběh o tom, že při dalším útoku na prezidenta je místo bojovníků pod vedením Dannyho Hustona obviněn z pokusu o atentát Butlerův hrdina. Ten je záhy zadržený. Aby dokázal svou nevinu, ochránil svou rodinu a zastavil útočníkům v dokončení mise, musí se vydat na útěk. Jdou po něm zabijáci i FBI a pomocnou ruku mu může podat jediný člověk, kterému může vidět – dlouho odloučený otec v podání Nicka Nolteho.

Trailer začíná úsměvně, když se dozvídáme, že se z psychopatického zabijáka Banninga má stát ředitel tajné služby. V závěru nechybí mizerné triky hroutících se budov, jaké hyzdily už trailery na dvojku. A to, že se prezidentem stal dosavadní viceprezident Morgan Freeman (který navíc většinu filmu zjevně stráví na lůžku) naznačuje, že se šetřilo, kde se dalo. Na druhou stranu se musí nechat, že má upoutávka říz, uprchlický motiv má potenciál a celkově by se mohlo jednat o příjemnou akční jednohubku.

Mezinárodně bude snímek uváděný v závěru srpna, v Česku ani na Slovensku zatím datum premiéry ohlášené nemá.

Pád anděla

USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu Angel Has Fallen: Gerard Butler si hraje na Uprchlíka v traileru na závěr akční trilogie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest