Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka

Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Chystaná minisérie od Marvelu si přizvala autora wickovské trilogie. 

Již nějakou dobu víme, že se na nové digitální platformě Disney+ objeví hned několik minisérií od Marvelu. Jednou z nich bude i Falcon a Winter Soldier, kde hlavní role ztvární Anthony Mackie a Sebastian Stan, tedy Falcon a Winter Soldier. Režírovat bude Kari Skogland, která spolupracovala na několika dílech seriálu Příběh služebnice, ale má za sebou i pár filmů.

K ní se přidává zkušený scénárista Derek Kolstad, který napsal jednu z nejlepších akčních sérií posledních let a sice Johna Wicka. Zatím není jasné, jestli napíše jen jeden či více dílů nebo se bude podílet na celé sérii s větším týmem scenáristů, ale už jenom jeho jméno je určitou zárukou dobře napsané akce, která bude snad srovnatelná s wickovskou sérii.

V chystané komiksové minisérii se mají objevit i Daniel Brühl jako Baron Zemo a Emily VanCamp jako Sharon Carter. O čem přesně bude pojednávat příběh není zřejmé, ale pravděpodobně se naváže na konec filmu Avengers: Endgame, kdy Falcon přebral štít od Kapitána Ameriky.

Tvůrci již dříve avizovali, že komiksové minisérie budou mít v následujících letech stěžejní roli v MCU, budou pevnou součástí universa (na rozdíl od dosavadních seriálů, kdy je propojení přinejlepším malé), a i když k vidění nebudou v kinech, svou výpravností by se kinosnímkům měly rovnat.

"Minisérie vysílané na Disney+ budou hlavní příběhy zasazené do MCU, které se budou vzájemně ovlivňovat," říká šéf Marvelu Kevin Feige. "Post-Endgame fáze bude extrémně odlišná a velmi silně zaměřená na [službu] Disney+, která bude hodně provázána s budoucími filmy."

Zatím se tedy zdá, že filmovým minisériím bude věnována stejná péče jako ostatním snímkům ze stáje Marvelu. Doufejme tedy, že nebudou tvořit jen tuctovou výplň mezi velkými blockbustery, které půjdou do kin.

Zdroj: The Wrap

Galerie: 9

Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu Falcon a Winter Soldier: Nástupce Captaina Ameriky oživí scenárista Johna Wicka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest