Top Gun: Maverick: Tom Cruise nečekaně překvapil fanoušky prvním trailerem

Top Gun: Maverick: Tom Cruise nečekaně překvapil fanoušky prvním trailerem | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Tom Cruise přijel na Comic-Con představit svoji leteckou novinku a udělal to ve velkém stylu.

Comic-Con v San Diegu je v plném proudu, a tak se na nás valí spousta novinek, oznámení a upoutávek. Příchod některých upoutávek jsme očekávali dopředu, jiné překvapily. Do druhé kategorie patří výborný trailer na snímek Top Gun: Maverick, který si můžete pustit na konci článku. V přehledu všeho, co můžeme na Comic-Conu čekat, jsme zmínili možnost, že se upoutávka objeví, ale nic nebylo oficiálně potvrzené. Televizní moderátor Conan O'Brien ovšem všechny překvapil, když pozval na pódium „největší filmovou hvězdu“ Toma Cruise.

34 let jste se mnou neztráceli trpělivost,“ pronesl Cruise po příchodu na pódium. „Tohle je pocta letectví,“ s těmito slovy Tom uvedl upoutávku a sklidil ovace. Očekávané pokračování legendárního Top Gunu režíruje Joseph Kosinski (Nevědomí) a vypadá to, že je film ve správných rukou. Velké, rychlé stroje sviští vzduchem a Tom Cruise pilotuje. Vše vypadá realisticky, v traileru si nevšimnete do očí bijících vizuálních efektů. Což by mělo odpovídat skutečnosti, že se během natáčení opravdu létalo se skutečnými bojovými stroji. Rychlost a dravost z upoutávky přímo srší, přitom jde cítit závan nostalgie. Vidíme hraní na piano, zpívání v baru, jízdu na motorkách. Vše, co k původnímu filmu neodmyslitelně patří. První let v podobě první upoutávky Top Gun: Maverick zkrátka zvládl na jedničku.

Scénář napsal Justin Marks, režíruje Joseph Kosinski. Cruise o filmu řekl, že bude plný velkých, rychlých strojů. Touha po rychlosti je zpátky a opět půjde o vzájemné soupeření, jako v prvním filmu. Drony pomalu začínají ovládat vojenské letectví a snímek se zaměří na soumrak léty bojových pilotů. Maverick je tentokrát jejich instruktorem. Dále hrají Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Ed Harris a Glen Powell. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 16. 7. 2020.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest