Top Gun 2: Glen Powell tak oslnil, že kvůli němu upraví film

Top Gun 2: Glen Powell tak oslnil, že kvůli němu upraví film | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Milese Tellera v předchozím castingu nepřekonal, ale i tak výrazně zapůsobil.

Možná vzpomínáte na pár týdnů starou situaci, kdy produkce chystaného snímku Top Gun: Maverick hledala představitele Goosova syna. Vybíralo se mezi Milesem Tellerem, Glenem Powellem a Nicholasem Houltem. Roli nakonec dostal Teller. Powell však na Toma Cruise, producenta Jerryho Bruckheimera a studio udělal tak dobrý dojem, že mu ve filmu nabídli jinou roli a dokonce tu roli neváhají posílit, jen aby herce nalákali. Jednání zatím probíhají, nicméně po tom, co si Powell po úvodním odmítnutí na Twitteru dělal legraci, že strhá všechny plakáty s Tomem Cruisem, co mu v ložnici visí, můžeme očekávat, že nakonec na nabídku kývne. Powella můžete znát z Expendables 3, Scream Queens, Everybody Wants Some! či ze Set it Up.

Scénář napsal Justin Marks, režíruje Joseph Kosinski. Cruise o filmu řekl, že bude plný velkých, rychlých strojů. Touha po rychlosti je zpátky a opět půjde o vzájemné soupeření, jako v prvním filmu. Dále hrají Miles Teller, Jennifer Connelly a Glen Powell. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 11. 7. 2019.

Zdroj: THR

Galerie: 3

Top Gun 2: Glen Powell tak oslnil, že kvůli němu upraví film | Fandíme filmu Top Gun 2: Glen Powell tak oslnil, že kvůli němu upraví film | Fandíme filmu Top Gun 2: Glen Powell tak oslnil, že kvůli němu upraví film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest