Thor 4 je v přípravě a opět jej natočí režisér Ragnaroku

Thor 4 je v přípravě a opět jej natočí režisér Ragnaroku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Taika Waititi se vrací k Marvelu a zároveň se odkládá jeho Akira.

21. května 2021 měla mít premiéru hraná verze klasické mangy Akira. Teď se však projekt odkládá na neurčito. Přípravy projektu protahovaly potíže se scénářem a také s castingem, když se tvůrci dle dostupných informací pokoušejí pracně najít herce, kteří by etnicky odpovídali předloze. Postupně začalo být čím dál tím víc evidentní, že by režisér Taika Waititi nestihl film dokončit před tím, než bude povinován natáčet další projekt. Studio Warner je nicméně údajné ochotné na Waititiho počkat a někdy v budoucnu se společně s ním k Akirovi vrátit.

Oním dalším projektem, který se mohl křížit s Akirou, není nic menšího, než Thor 4! Už dříve se mluvilo o tom, že Thor bude jediný člen z hlavní avengerské trojky, který se v dohledné době vrátí s dalším samostatným filmem a stejně tak Taika Waititi i Thorův představitel Chris Hemsworth hovořili o tom, že by chtěli opět spolupracovat. Teď všechny hlavní hollywoodské zpravodaje skutečně potvrzují, že Waititi s Hemsworthem dalšího Thora skutečně chystají.

Vzhledem k tomu, kdy měl být uvedený Akira, můžeme spekulovat o tom, že se Thora 4 dočkáme v roce 2022. Marvel v tom roce má zabrané termíny 18. 2., 5. 6., a 29. 7. Z těchto možností se jako nejpravděpodobnější jeví červenec, ale jde z naší strany o čistou spekulaci a studio samozřejmě do té doby může termíny změnit – Thor: Ragnarok byl například uvedený na podzim.

Thora jsme naposledy potkali v Avengers: Endgame, kde se vyrovnával s pocitem viny za předchozí vítězství padoucha Thanose. Na konci snímku předal vládu nad novým Asgardem Valkyrie (Tessa Thompson) a společně se Strážci Galaxie odcestoval do vesmíru. V minulosti se objevily zvěsti, podle kterých by se Chris Hemsworth měl ukázat jak ve svém samostatném filmu, tak ve Strážcích Galaxie 3, ale potvrzené to není. V minulosti to vypadalo, že Strážci Galaxie 3 dorazí do kin právě v roce 2022. Je tedy možné, že po dvouleté pauze uvidíme Thora jeden rok v kinech hned dvakrát? V neděli ráno Marvel uvede svou prezentaci na Comic-Conu v San Diegu, tak na konci víkendu snad budeme moudřejší.

Galerie: 4

Thor 4 je v přípravě a opět jej natočí režisér Ragnaroku | Fandíme filmu Thor 4 je v přípravě a opět jej natočí režisér Ragnaroku | Fandíme filmu Thor 4 je v přípravě a opět jej natočí režisér Ragnaroku | Fandíme filmu Thor 4 je v přípravě a opět jej natočí režisér Ragnaroku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest